رئیس ائتلاف الفتح «علاوی» را بهترین گزینه برای عبور از بحران کنونی عراق دانست

يکشنبه 4 اسفند 1398
12:53
رئیس ائتلاف الفتح «علاوی» را بهترین گزینه برای عبور از بحران کنونی عراق دانست
رئیس ائتلاف الفتح عراق با اذعان به اینکه «محمد توفیق علاوی» بهترین نامزد نخست‌وزیری نیست، تایید کرد که وی بهترین گزینه برای حل بحران کنونی عراق به شمار می‌رود.

العالم _ عراق

«هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق طی سخنانی به مناسبت روز شهید در عراق، بار دیگر از نقش مهم شهید «ابومهدی المهندس» نائب‌رئیس سابق سازمان الحشد الشعبی و سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه، در پیروزی بر تروریسم تمجید کرد.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «العهد»، وی افزود: همه ما باید به فرماندهان شهیدمان اقتدا کنیم و پیرو راه آنها باشیم. شهید ابومهدی المهندس توانست سازمان الحشد الشعبی را تاسیس کند و نقش زیادی در تاسیس این سازمان و دفاع از کشور ایفا کرد. شهیدان المهندس و حاج قاسم سلیمانی، نقش زیادی در تحقق پیروزی بر تروریسم داشتند.

العامری تاکید کرد: ما دو پیام از سوی ملت عراق داشتیم. یکی از آنها عدم مشارکت شخصیت‌های سیاسی حاضر در انتخابات آتی است. ما باید در روند سیاسی کشور، بازنگری کنیم و قانون اساسی کشور نیز باید اصلاح شود. ما همچنین باید، اعتماد به روند سیاسی را بازگردانیم و همان‌گونه که مرجعیت دینی توصیه کرد، انتخاباتی شفاف برگزار کنیم.

رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق گفت: همه ما در انتخاب دولت جدید که کشور را از بحران کنونی برهاند، جدی هستیم و کلیه گروه‌های سیاسی، علاوی را در انتخاب اعضای کابینه بر اساس شایستگی و شفافیت مختار گذاشته‌اند. هرچند که «محمدتوفیق علاوی» بهترین نامزد نخست‌وزیری نیست اما بهترین راهکار برای شرایط کنونی به شمار می‌رود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم


تحریم تازه قاضی دیوان عالی برزیل؛ اهرم واشنگتن برای تشدید فشار بر دولت داسیلوا


کارشناس مجری یمنی: سیطره بر یمن به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده است


قالیباف: آموزش وپرورش نهادی تمدن ساز و آینده ساز است


بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد