رسانه اماراتی:

۱۶ نظامی ترکیه‌ای در لیبی کشته شدند

دوشنبه 5 اسفند 1398
09:49
۱۶ نظامی ترکیه‌ای در لیبی کشته شدند شبکه «اسکای نیوز عربی» خبر داد، در درگیری‌های اطراف طرابلس پایتخت لیبی، ۱۶ نظامی ترکیه‌ای و بیش از ۱۰۰ مزدور سوری کشته شدند.

العالم - جهان اسلام

در ادامه گمانه‌زنی‌ها درباره حضور ترکیه در لیبی به نفع «دولت وفاق ملی» این کشور برای مقابله با شبه نظامیان «ارتش ملی لیبی» به فرماندهی خلیفه حفتر، یک رسانه اماراتی آماری از تلفات آنکارا در درگیری‌های طرابلس منتشر کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، شبکه «اسکای نیوز عربی» به نقل از منابع وابسته به «ارتش ملی لیبی» که فرماندهی آن برعهده ژنرال خلیفه حفتر است خبر داد، در درگیری‌ها بر سر طرابلس پایتخت لیبی، ۱۶ تن از نیروهای مسلح ترکیه کشته شدند.

طبق گزارش این رسانه اماراتی، علاوه بر کشته شدن ۱۶ نظامی ترکیه‌ای، بیش از ۱۰۰ تن از مزدوران سوری ترکیه هم در درگیری‌های طرابلس کشته شدند.

پیش از این، ژنرال حفتر «دولت وفاق ملی» لیبی را متهم کرده بود، با سوء استفاده از آتش‌بس کنونی در لیبی، مزدوران سوری را به لیبی منتقل کرده است.

روز گذشته رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه به کشته شدن تعدادی از نظامیان این کشور در لیبی اذعان کرد اما از ارائه آمار امتناع کرده بود.

وی در جمع هواداران خود در استان «ازمیر» گفت، ترکیه به جنگ در سوریه، لیبی، دریای مدیترانه و تمامی منطقه ادامه می‌دهد. اردوغان گفت که عدم ورود به درگیری، هزینه‌های سنگینی را بر ترکیه تحمیل خواهد کرد.

حضور ترکیه در لیبی بعد از آن صورت گرفت که پارلمان ترکیه ۱۲ دی ماه حضور نظامی این کشور در لیبی به نفع دولت «فایز السراج» را تصویب کرد و از آن زمان علاوه بر نظامیان ارتش ترکیه، صدها تن از عناصر تروریستی در شمال سوریه نیز به لیبی اعزام شده‌اند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم