العالم - علمی
این نوع سلاح با سلاح های شیمیایی یا هسته ای فرق دارد اما نوعی از آنها به حساب می آید که کشورها برای تحقق منافع خود در جنگ از آنها استفاده می کنند. در این راستا بد نیست بدانیم که آمریکا برنامه ساخت سلاح بیولوژیک را از زمان جنگ جهانی دوم و به طور مشخص تر از سال 1941 آغاز کرده است.
با افزایش توانمندی های آمریکا در زمینه تولید این نوع سلاح ها و استفاده مکرر از آنها در تاریخ جدید، اصطلاح تروریسم بیولوژیکی نیز مطرح شده است. با پیدایش ویروس کرونا (CONVID 19) و شیوع آن در ده ها کشور جهان و هرج و مرج و وحشت ناشی از آن، منطقی است که شیوع این ویروس را با جنگ بیولوژیکی آمریکا مرتبط بدانیم. کرونا از خانواده ویروس (سارس) است که از سال 2002 تا 2004 در چین پدید آمد.
این ویروس از جمله ویروس هایی است که از نظر بیولوژیکی تغییر یافته تا قدرت شیوع بیشتری بین انسان ها داشته باشد و همین امر آن را به عنوان یک سلاح بیولوژیکی تهاجمی مطرح کرده است.
چند روز قبل "فرانسیس بویل"، کارشناس قانون بین المللی و کارشناس سلاح های بیولوژیکی و مبارزه با تروریسم و رئیس کمیته مبارزه با سلاح های بیولوژیکی بین المللی، در مصاحبه ای، پرده از مسائل مهمی در این خصوص بر داشته است. بویل ابتدا به موضوع سلاح های بیولوژیک(ویروس ها) اشاره می کند که در آزمایشگاه های خاصی معروف به سطوح سلامت بیولوژیکی یا BSL در 4 سطح ساخته می شود.
بویل افزود که آمریکا دارای 12 آزمایشگاه جنگ بیولوژیک است و قصد دارد یک آزمایشگاه جدید را در ایالت مانهاتان احداث کند. ویروسهایی مانند کرونا از آزمایشگاههای تسلیحات بیولوژیک در دانشگاه کارولینای شمالی به بیرون سرایت کرده است.
متخصصین این آزمایشگاه توانستند ویروسهایی مانند میرس و کرونا را در چارچوب جنگ بیولوژیک تولید و آن را در میان انسانها منتشر کنند.
موضوع مهم آن است که متخصصین اداره غذا و داروی آمریکا در این آزمایشات شرکت داشتند و این آزمایشات تحت نظر سازمان "فورت دیتریک" یا ستاد پزشکی ارتش آمریکا انجام شد که از سال 1969 تا زمان حاضر در زمینه تولید تسلیحات بیولوژیک فعالیت دارد.
برای درک بهتر موضوع می توان رویدادهای فعلی جهان در رابطه با کرونا را همسو با تبلیغات گسترده رسانه های غربی و منطقه ای درباره آن بررسی نمود که هدف از آن ایجاد جنگ روانی و سوء استفاده سیاسی از کورونا علیه دشمنان آمریکا است.
حال نتایج این بحث را می توان اینگونه خلاصه کرد.
جهان شاهد جنگی نوین به نام جنگ بیولوژیک است که خسارات سنگینی به ویژه برای اقتصاد کشورها دارد مانند چین که به خاطر کرونا دچار زیان های هنگفت اقتصادی شد علاوه بر آنکه این ویروس سبب کاهش رشد اقتصاد جهان شده است.
این جنگ در واقع مبتنی بر 2 سلاح است، سلاح بیولوژیک "کرونا" و سلاح تبلیغات که جنگ حساب شده رسانه ای علیه چین و ایران در همین راستا قرار دارد.
برای آمریکا که قادر به پرداختن هزینه جنگهای نظامی نیست، جنگ بیولوژیک می تواند اهداف واشنگتن را با کمترین هزینه تحقق بخشد به ویژه که آمریکا و چین مدتی قبل شاهد بروز جنگ اقتصادی میان یکدیگر بودند که آمریکا در آن با شکست مواجه شده بود.
هدف دیگر آمریکا در این چارچوب، ضعیف نشان دادن ایران در زمینه مقابله با کرونا است و همزمان این اتهام را وارده کرده که این ایران است که ویروس کورونا را در منطقه منتشر کرده است.
تمام این اقدامات در چارچوب جنگ بیولوژیکی است که بویل آن را تروریسم بیولوژیک نامیده و به همین علت تعطیلی تمام آزمایشگاههای این نوع جنگ در آمریکا و جهان را خواستار شده است.
حسین الموسوی