۵ تروریست داعشی در عملیات الحشد عراق کشته شدند

شنبه 10 اسفند 1398
20:52
۵ تروریست داعشی در عملیات الحشد عراق کشته شدند
نیروهای الحشد الشعبی عراق طی عملیاتی در استان الانبار، 5 تن از عناصر داعش را کشتند.

العالم - عراق

عملیات ضد تروریستی در غرب عراق علیه عناصر باقی‌مانده گروه تروریستی داعش منجر به کشته شدن پنج نفر از اعضای این گروه شد.

گروه اطلاع‌رسانی «الاعلام الحربی» عراق (شنبه) گزارش داد که نیروهای الحشد الشعبی این کشور در منطقه «جزیرة الکرامة» واقع در استان الانبار، هدف تیراندازی عناصر داعش قرار گرفتند که با پشتیبانی تیپ پیاده‌نظام ۴۰ ارتش عراق، این حمله دفع شد. در این حمله یک تن از نیروهای حشد به شهادت رسیده است.

به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در جریان درگیر نیروهای عراقی با تروریست‌ها در الانبار پنج تن از آ‌ن‌ها کشته شده‌اند.

نیروهای الحشد عراق صبح دیروز جمعه، عملیات پاکسازی مناطقی از الانبار تحت عنوان النصر را آغاز کردند و تا پایان دیروز مناطق وسیعی را از مواد منفجره پاکسازی کرده و مناطق آلوده به تروریست‌ها را هدف قرار داد. در این عملیات چهار تیپ الحشد مشارکت داشتند.

الانبار از حیث مساحت بزرگترین استان عراق بوده و در غرب این کشور و هم مرز با کشورهای سوریه و اردن است. نیروهای عراقی برای مقابله با نفوذ دوباره داعش در این منطقه، عملیات‌های مستمری تاکنون انجام داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود