العالم- جهان اسلام
با وجود اینکه مسلمانان در هند حق دارند خشم و مخالفتشان را نسبت به قانون جدید شهروندی، که آنها را از ابتدایی ترین حقوقشان محروم کرده است، ابراز کنند ولی مسلمانان معتقدند که به موجب این قانون، حقوقشان پایمال شده و برخورد نژادپرستی علیه آنها اعمال می شود.
البته سکوت جامعه عربی- اسلامی در مقابل این خشونت و افراطگرایی سیستمایتک علیه مسلمانان در هند را نمی توان خودجوش خواند به ویژه که موج جدید این خشونت ها همزمان با سفر شیطان بزرگ یعنی "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا به این کشور است.
ترامپ، که رهبر فعلی و پدر معنوی بسیاری از پادشاهان و حاکمان کشورهای عربی شمرده می شود، بعد از دوشیدن آنها، به آنها وعده های سر خرمنی می دهد.
سفر ترامپ به هند در کنار اینکه "نارندرا مودی" نخست وزیر هند عضو شاخه افراطی حزب "بهارتیا جانتا" است، این تصور را ایجاد می کند که مسلمانان در هند به عنوان قربانیانی برای خدایان در هند تقدیم می شوند.
مودی مسلمانان را برای خدایان "سامی" قربانی می کند؛ اقدامی که در راستای سیاست های دولتش و مورد حمایت راستهای افراطی در هند است.
سکوت منفور جامعه عربی- اسلامی در مقابل اینهمه خشونت و جنایت علیه مسلمانان هندی با صدایی که از سرزمین یاری کننده مستضعفان جهان، یعنی از ایران اسلامی، برخاست، شکسته شد که طی آن، خشم و نارضایتی ها و مخالفت ها با ظلم و خشونت افراطگرایان هندو علیه اقلیت مسلمان در این کشور ابراز شده است.
ایران، که همواره شعار" هر کسی که به امور مسلمانان اهتمام نمی ورزد مسلمان نیست" سر می دهد، طبق معمول در محکوم کردن چنین خشونت های هدفمند پیشرو است.
آیت الله خامنه ای؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از دولت هند خواست در مقابل افراطگرایان هندو و حامیان آنها بایستد و به خشونت علیه مسلمانان در این کشور پایان دهد.