نخستین وزیر عرب که به کرونا مبتلا شد

يکشنبه 25 اسفند 1398
02:54
نخستین وزیر عرب که به کرونا مبتلا شد وزیر حمل و نقل دولت مغرب پس از بازگشت از یک کشور اروپایی به ویروس جدید کرونا مبتلا شد.

العالم - مغرب

نتیجه آزمایش «عبدالقادر اعماره» وزیر حمل‌ونقل دولت مغرب، درباره ابتلا به ویروس «کووید۱۹»، پس از بازگشت وی از یک سفر رسمی به اروپا مثبت اعلام شد.

وزارت حمل و نقل مغرب اعلام کرد: «عبدالقادر اعماره پس از بازگشت از یک ماموریت رسمی به چند کشور اروپایی به دلیل اینکه احساس خستگی غیرعادی همراه با سردرد می‌کرد مورد معاینه پزشکی و آزمایش قرار گرفت و آلودگی وی به ویروس کووید ۲۰۱۹ تایید شد».

بر اساس این بیانیه با توجه به اینکه علائم ظاهر شده در وزیر سطحی است و جای نگرانی ندارد، طبق توصیه پزشکان چهاده روز در منزلش قرنطینه خواهد بود و وظایف کاری خود را از راه دور و از طریق بستر اینترنت پیگیری خواهد کرد.

تاکنون ۱۷ مورد ابتلا به این ویروس در مغرب گزارش شده که یک نفر از آنها بهبود یافته و یک زن ۸۹ ساله جان خودش را از دست داده است.

هشت نفر از مبتلایان مربوط به مهاجران مغربی است که چهار نفرشان مقیم اسپانیا، سه نفرشان مقیم ایتالیا و یک نفرشان مقیم فرانسه بوده است. این افراد در تاریخ‌های ۲۴ فوریه تا ۱۲ مارس، وارد شهرهای تطوان، رباط، الدار البیضاء، فأس و خریبکه شده‌اند.

مرزهای زمینی بین مغرب و اسپانیا نیز بسته شده است. تردد گردشگران مختل شده و خیلی از آنان سرگردان هستند.

دولت مغرب از پنجشنبه و بامداد جمعه تصمیم گرفت که همه پروازها و سفرهای دریایی از و به 21 کشور از جمله مصر، بحرین، امارات، یونان، نروژ، سوئد،سوئیس، سنگال، فرانسه، اسپانیا، آلمان، هلند، بلژیک و پرتغال در اروپا و الجزائر در همسایگی خود را تا اطلاع ثانوی به دلیل نگرانی از شیوع کرونا تعلیق کند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است


پاکستان: برای اجرای مؤثر تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


بازداشت ۱۱ فلسطینی در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری


پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری


تداوم حملات به لبنان؛ ۲۰ مورد تجاوز رژیم صهیونیستی در یک روز


پیروزی نامزد فلسطینی‌الاصل در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات‌ آمریکا


تهران آماده مذاکره برای تأمین نفت مورد نیاز مالزی


اسناد جنایات جنگ اخیر به نهادهای بین‌المللی ارائه شد