کشته شدن ۱۰ داعشی در زندان «قسد» در الحسکه سوریه

دوشنبه 26 اسفند 1398
09:55
کشته شدن ۱۰ داعشی در زندان «قسد» در الحسکه سوریه
منابع خبری از کشته شدن ۱۰ داعشی در زندان تحت کنترل نیروهای موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) در شهر الحسکه واقع در شمال شرقی این کشور خبر دادند.

العالم - سوریه

۱۰ عضو گروه تروریستی داعش روز یکشنبه (دیروز) به ضرب گلوله نگهبانان زندان تحت کنترل قسد در شهر الحسکه به قتل رسیدند.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک با اعلام این خبر افزود که این زندانیان در تلاش برای ایجاد شورش در زندان بودند که توسط نگهبانان زندان به قتل رسیدند.

بر اساس این گزارش، هواپیماهای آمریکایی نیز در ارتفاع پایین در آسمان الحسکه و بر فراز زندان واقع در محله «غویران» به پرواز درآمده و دیوار صوتی را شکستند.

محله غویران شهر الحسکه بزرگ‌ترین زندان و بازداشتگاه داعشی‌ها را در خود جای داده است و این زندان از تابستان سال ۲۰۱۶ تحت سیطره گروه قسد است.

نزدیک به پنج هزار داعشی از اتباع ۵۴ کشور جهان در زندان مرکزی «غویران» زندانی هستند و کشورهای آن‌ها از پذیرش این زندانیان خودداری می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی