افزایش مبتلایان کرونا در ترکیه به 47 نفر

سه شنبه 27 اسفند 1398
11:32
افزایش مبتلایان کرونا در ترکیه به 47 نفر وزارت بهداشت ترکیه از ابتلای 29 نفر دیگر به ویروس جدید کرونا در این کشور خبر داد.

العالم- ترکیه

«فخرالدین کوجا» وزیر بهداشت ترکیه بامداد امروز (سه‌شنبه) گفت جواب آزمایش ابتلای ۲۹ نفر دیگر به ویروس «کووید۱۹» در این کشور مثبت اعلام شده است.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، کوجا با بیان اینکه مبتلاهای جدید به نوعی با افرادی در خارج از ترکیه ارتباط داشتند، توضیح داد که با ثبت این تعداد، آمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۴۷ نفر افزایش یافته است.

از سوی دیگر، دولت آنکارا به دلیل شیوع این ویروس در ترکیه، روز چهارشنبه جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد.

به نوشته آناتولی، «فخرالدین آلتون» مسئول رسانه‌ای و مدیر ارتباطات دولت ترکیه با اعلام این خبر گفت در این نشست برای تدابیر آتی و اقدامات بیشتر از جمله قرنطینه احتمالی، تصمیم‌گیری خواهد شد.

روز گذشته نیز «علی أرباش» مفتی و رئیس اداره امور دینی ترکیه از توقف موقت برگزاری نماز جماعت در مساجد این کشور جهت رعایت موارد ایمنی و مقابله با شیوع کرونا خبر داد.

همچنین پیشتر در خبرها آمده بود که دولت ترکیه بیش از هزار نفر از حجاج ترکیه‌ای را بعد از بازگشت از سفر به عربستان سعودی برای انجام عمره مفرده، قرنطینه می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند