مصر، دفتر «گاردین» را بست و به «نیویورک تایمز» اخطار نهایی داد

سه شنبه 27 اسفند 1398
16:11
مصر، دفتر «گاردین» را بست و به «نیویورک تایمز» اخطار نهایی داد
دولت مصر دفتر روزنامه انگلیسی گاردین در این کشور را به دلیل آنچه انتشار اخبار کذب درباره شمار بالای مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور خواند تعطیل کرد و به روزنامه نیویورک تایمز هم در این باره هشدار داد.

العالم - مصر

کمیته اطلاعات رسانه در مصر امروز سه شنبه تصمیم گرفت دفتر روزنامه انگلیسی «گاردین» را در مصر ببندد و مجوز این دفتر را پس بگیرد.

این کمیته همچنین در بیانیه‌ای خبری تصمیم گرفت به خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز هم هشدار نهایی بدهد تا در اخباری که درباره مصر منتشر می‌کند به منابع رسمی رجوع کرده و قوانین حرفه‌ای را رعایت کند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، کمیته اطلاعات مصر تأیید کرد که این دو روزنامه در خبرهایی که با موضوع ویروس کرونا در مصر منتشر می‌شود به قوانین حرفه‌ای پایبند نبودند و به منابع ناموثق، اعتماد می‌کردند و با منابع رسمی و مقامات رسمی معتبر ارتباط برقرار نمی‌کردند.

این کمیته تاکید کرد که آنچه اتفاق افتاده است انتشار اخبار گمراه‌کننده در مورد مصر و اشتباه و توهین عمدی به مصر از هر نظر بوده است که این کار بارها و بارها توسط دو روزنامه به ویژه گاردین تکرار شده است.

این کمیته از تمام خبرنگاران رسانه‌های خارجی خواسته است تا با توجه به شرایط فعلی که به دلیل تأثیر ویروس کرونا بسیار پرتنش است، حرفه‌ای عمل کرده و به بررسی دقیق متعهد شوند.

وزارت بهداشت مصر دوشنبه شب با انتشار بیانیه‌ای گزارش‌ گاردین درباره ابتلای ۱۹ هزار مصری به ویروس کرونا را تکذیب کرد. گاردین به نقل از کسانی که آنان را متخصصان داخلی دانشگاه «تورنتو» کانادا نامید، شمار مبتلایان واقعی به کرونا در مصر را ۱۹ هزار و ۳۱۰ مورد اعلام کرد.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز هم روز دوشنبه ادعا کرد که مصر منشأ نخست شیوع ویروس کرونا در آمریکا بوده است.

وزارت بهداشت مصر شمار مبتلایان به کرونا در این کشور را تا روز دوشنبه ۱۶۶ نفر اعلام کرد که گفت که از میان آنها تاکنون سه نفر جان باختند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر