سیلاب چهار استان عراق را فرا گرفت

چهارشنبه 28 اسفند 1398
23:01
سیلاب چهار استان عراق را فرا گرفت بارندگی‌های شدید در 24 ساعت گذشته در عراق موجب شد تا سیلاب چهار استان این کشور را فرا گیرد و خسارت زیادی به بخش‌های زیرساختی و مسکونی وارد شود.

العالم ـ عراق

مقام های عراقی روز چهارشنبه اعلام کردند سیلاب ناشی از بارش باران شدید سه شنبه شب تا بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) در استان های نینوا، صلاح الدین، دیاله و دهوک منازل شهری و روستایی این مناطق را محاصره کرد.
آن گونه که مسوولان محلی می‌گویند سیلاب در شهر موصل خسارت بسیار بر جا گذاشته و وارد منازل، واحدهای تجاری و اداری شده است.
اداره اوقاف اهل سنت موصل نیز با توجه به وضعیت بحرانی ناشی از سیلاب دستور داد که آسیب دیدگان در مساجد اسکان داده شوند.
در همین حال جمعیت هلال احمر عراق اعلام کرد که سیلاب ۱۵۰ خانوار را در شهر "تلعفر"از توابع استان نینوا مجبور به ترک خانه‌های خود کرد.
بر این اساس، بارندگی‌های شدید منجر به جاری شدن سیل و تخریب خانه‌های شهروندان در مناطق تلعفر، ربیعه و چندین شهر و روستای دیگر این استان شده است.
به گزارش ایرنا، هلال احمر عراق گفته که گروه های امدادی بیشتر خانوارهای آسیب دیده را به مکان های امن منتقل کرده اند.
سیلاب همچنین در دهوک در اقلیم کردستان عراق به زیرساخت های شهری و مسکونی خسارت زد و چندین پل را تخریب کرد.

0% ...

آخرین اخبار

موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی


نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند