بهای نفت به پایین ترین سطح در ۱۸ سال اخیر رسید

چهارشنبه 28 اسفند 1398
23:06
بهای نفت به پایین ترین سطح در ۱۸ سال اخیر رسید نزول کم‌سابقه بهای جهانی نفت همچنان ادامه دارد و به نظر نمی‌رسد این روند در کوتاه‌مدت قابل مهار باشد.

العالم - به نقل از رویترز، روز چهارشنبه سیر نزولی بهای جهانی نفت ادامه یافت و بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) به کمترین میزان در ۱۸ سال اخیر رسید.

کاهش مسافرتها و مراودات اجتماعی که از سوی بسیاری از دولت‌ها اعمال شده، بی‌اعتمادی کم‌سابقه‌ای را در خصوص آینده تقاضا برای نفت بر بازار حاکم کرده است. بنا بر اعلام گلدمن سکس، تقاضا برای نفت ممکن است تا پایان ماه مارس (اواسط فروردین ۱۳۹۹) روزانه ۸ تا ۹ میلیون بشکه کاهش یابد.

امروز بهای هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) با ۵ دلار و ۴۷ سنت کاهش (معادل ۲۰ درصد) به ۲۱ دلار و ۴۸ سنت رسید که از فوریه سال ۲۰۰۲ بی‌سابقه است. همچنین هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با ۳ دلار و ۴۷ سنت کاهش (معادل ۱۲ درصد)، ۲۵ دلار و ۲۵ سنت معامله شد که از سال ۲۰۰۳ یک رکورد محسوب می‌شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد


جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد