تروریست‌ها یک پل در جاده بین‌المللی حلب –لاذقیه را منفجر کردند

چهارشنبه 6 فروردين 1399
18:58
تروریست‌ها یک پل در جاده بین‌المللی حلب –لاذقیه را منفجر کردند یک گروه تروریستی با هدف مانع‌تراشی در برابر گشت‌زنی‌های مشترک روسیه و ترکیه در ادلب و مسدود کردن جاده بین‌المللی حلب-لاذقیه، پلی را در این جاده منفجر کرد.

العالم _ سوریه

یک گروه تروریستی پل روستای الکفیر در مجاورت شهر جسر الشغور استان ادلب واقع در جاده بین‌المللی حلب-لاذقیه (M4) را منفجر کرد.

خبرگزاری سوریه (سانا) به نقل از منابع محلی و رسانه‌ای گزارش کرد که تروریست‌ها عمدا پل روستای الکفیر در مجاورت شهر جسر الشغور استان ادلب را منفجر کردند تا به این طریق جاده بین‌المللی «M4» را مسدود کنند.

بر اساس این گزارش، گروه‌های تروریستی ۱۶ ماه جاری میلادی(۲۶ اسفند) نیز پل محمبل را با هدف جلوگیری از تردد در جاده مذکور تخریب کرده و شماری از عناصر خود و ده‌ها غیرنظامی را به این جاده منتقل کردند تا استمرار مسدود شدن آن در برابر گشتی‌ها و جلوگیری از ترددها را تضمین کنند.

مسکو اخیرا از دستیابی به توافق با ترکیه در خصوص توقف درگیری‌ها در ادلب و آغاز گشت‌زنی‌های مشترک در جاده بین‌المللی حلب-لاذقیه خبر داد و بر پایبندی به وحدت سوریه و حاکمیت آن و استمرار مبارزه با تروریسم تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد