سه پزشک مسلمان اولین موارد فوت بر اثر کرونا در کادر پزشکی انگلیس

دوشنبه 11 فروردين 1399
19:32
سه پزشک مسلمان اولین موارد فوت بر اثر کرونا در کادر پزشکی انگلیس اولین موارد فوت در اثر بیماری کرونا در میان کادر پزشکی انگلیس، سه پزشک مسلمان با پیشینه مهاجرتی هستند. 

العالم- اروپا

طی یک هفته اخیر سه پزشک انگلیسی که هرسه مسلمان بودند، در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

به نوشته پایگاه اینترنتی «العربیه»، این سه پزشک که دارای پیشینه مهاجرتی بودند، اولین موارد فوت بر اثر کرونا در میان کادر پزشکی انگلیس هستند.

یکی از این پزشک‌های مسلمان که تا پیش از شیوع ویروس کرونا در عربستان سعودی و سودان مشغول به خدمت بود، پس از وقوع همه‌گیری در انگلیس به این کشور بازگشت تا به خدمات ملی سلامت این کشور در مقابله با گسترش بیشتر این بیماری کمک کند.

در بیمارستان‌های انگلیس، لباس‌های محافظ و ماسک و دستکش به اندازه کافی در اختیار کادر درمانی قرار ندارد و همین امر شمار زیادی از آن‌ها را در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار می‌دهد.

این در حالی است که مدیران بیمارستان‌های انگلیس هشدار داده‌اند مراکز درمانی این کشور در روزهای آتی با سونامی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مواجه خواهد بود.

تا کنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس به نزدیک ۲۰ هزار نفر رسیده است و ۱۲۲۸ نفر نیز در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

شماری از مسئولین انگلیسی از جمله «بوریس جانسون» نخست‌وزیر، «مت هنکاک» وزیر بهداشت و «دومینیک کامینگر» به این بیماری مبتلا شده‌اند.

شاهزاده «چارلز» فرزند ملکه انگلیس نیز که به ‌این بیماری مبتلا شده بود روز دوشنبه، پس از بهبودی از قرنطینه خارج شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا