کاهش بهای جهانی نفت در پی تعلیق نشست اوپک پلاس

دوشنبه 18 فروردين 1399
08:18
کاهش بهای جهانی نفت در پی تعلیق نشست اوپک پلاس پس از آنکه اوپک و کشورهای غیرعضو نشست روز دوشنبه خود را برای تصمیم‌گیری در خصوص کاهش تولیدات به تعویق انداختند، بهای جهانی نفت سیری نزولی را تجربه کرد.

العالم _ اقتصادی

به گزارش العالم به نقل از رویترز، پیش‌تر قرار بود نشست اعضای گروه موسوم به اوپک + )اوپک و کشورهایی نظیر روسیه) درباره کاهش تولیدات امروز برگزار شود. اما تشدید اختلافات میان برخی از آن‌ها سبب شد این نشست به ۹ آوریل (پنجشنبه) منتقل شود. همین امر کاهش بهای جهانی نفت را به همراه داشت.

صبح امروز بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با ۱ دلار و ۲۹ سنت کاهش، معادل ۳.۸ درصد، به ۳۲ دلار و ۸۲ سنت رسید. هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت نیز با ۱ دلار و ۶۶ سنت کاهش، معادل ۵.۹ درصد، ۲۶ دلار و ۶۸ سنت معامله شد.

این در حالی است که رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرده است ذخایر نفتی جهان در ۳ ماه دوم سال ۲۰۲۰، حتی در صورت کاهش ۱۰ میلیون بشکه در روز، ۱۵ میلیون بشکه افزایش خواهد یافت. وی از اقتصادهای بزرگ جهان خواسته است برای ثبات‌بخشی به بازارهای نفت، درباره برداشتن گام‌هایی اساسی‌تر مذاکره کنند.

علاوه بر اختلافات میان عربستان و روسیه، شیوع جهانی کرونا تقاضا برای طلای سیاه را به گونه‌ای کم‌سابقه کاهش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران


رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال» معرفی شد


دولت از تقویت نیرو‌های مسلح حمایت می‌کند


روسیه: تصمیم درباره غنی سازی تنها با ایران است


بقائی: اروپا باید از تجربه نازیسم عبرت بگیرد


تیم ملی به سفارت آمریکا رفت


شوک نفتی جنگ در خلیج فارس، روپیه هند را به پایین‌ترین سطح تاریخی رساند


روسیه: مسئله ایران فقط از مسیر دیپلماسی و توجه به منافع تهران ممکن است


عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد