مرکز فلسطینی: تل‌‌آویو تقریبا تنها طرفی است که با شیوع کرونا اسرا را آزاد نکرده است

دوشنبه 18 فروردين 1399
17:01
مرکز فلسطینی: تل‌‌آویو تقریبا تنها طرفی است که با شیوع کرونا اسرا را آزاد نکرده است مدیر یک مرکز فلسطینی ویژه اسرا اعلام کرد، علی‌رغم آنکه بیشتر کشورهای جهان به توصیه سازمان‌های حقوق بشری و عفو بین‌الملل، زندانیان خود را با توجه به شیوع کرونا آزاد کرده‌اند رژیم صهیونیستی حاضر به چنین کاری نشده است.

العالم- فلسطین اشغالی

«رأفت حمدونه» مدیر مرکز پژوهشی ویژه اسرا اعلام کرد، رژیم اشغالگر اسرائیل تقریبا تنها طرفی در جهان است که علیرغم درخواست‌های مکرر سازمان‌های حقوق بشری جهانی برای آزادی اسرای فلسطین با توجه به شیوع کرونا، هنوز این کار را انجام نداده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری «صفا»، حمدونه ادامه داد، اکثر کشورهای جهان به توصیه سازمان عفو بین‌الملل و سازمان‌های حقوق بشری، زندانیان را آزاد کرده‌اند تا جلوی سرایت ویروس کرونا به زندانیان گرفته شود اما رژیم صهیونیستی علیرغم نبود امکانات بهداشتی لازم و فقدان وسایل پیشگیری [در زندان]، چنین کاری انجام نداده است.

وی تأکید کرد، رژیم صهیونیستی یک اسیر فلسطینی را هم آزاد نکرده حتی کسانی که تحت عنوان «بازداشت اداری (موقت)» و بدون هیچ اتهامی در زندان هستند یا کسی که سنش به هشتاد سال رسیده یا حتی مریضی که مبتلا به سرطان است. این اقدام در حالی انجام می‌شود که خطری واقعی درباره شیوع کرونا به زندانیان وجود دارد.

وی در پایان خواستار تهیه مواد پیشگیری از کرونا برای زندانیان فلسطینی شد و از سازمان‌های بین‌المللی درخواست کرد با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، این رژیم را به سمت آزادی اسرای فلسطینی سوق دهند.

علی‌رغم آنکه ابتلای تعدادی از اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی مسجل شده، این رژیم همچنان از فراهم کردن مواد تمیزکننده یا ضد عفونی کردن بخش‌های زندان‌ها در راستای جلوگیری از شیوع کرونا خودداری می‌کند.

یکشنبه (دیروز) ده‌ها اسیر فلسطینی در ادامه به بی‌توجهی رژیم صهیونیستی برای اجرای اقدامات پیشگیرانه علیه شیوع کرونا در زندان‌ها دست به اعتصاب غذا زدند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل


طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد