واکنش ایران به قطع بودجه WHO ؛

ظریف: جهان در حال تجربه قلدری آمریکا است

چهارشنبه 27 فروردين 1399
16:51
ظریف: جهان در حال تجربه قلدری آمریکا است وزیر خارجه ایران در واکنش به قطع حمایت مالی آمریکا از سازمان بهداشت جهانی، گفت دنیا در حال تجربه قلدری و تهدید آمریکا است.

العالم- ایران/ سیاسی

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) گفت قلدری و زورگویی آمریکا علیه کشورها و نهادهای مختلف از جمله سازمان بهداشت جهانی، به بهای جان انسان‌ها تمام می‌شود.

ظریف در صفحه توئیتر خود نوشت: «جهان اکنون در حال آموختن چیزی است که ایران در این مدت درک و تجربه کرده است: قلدری، تهدید و گزافه‌گویی‌های خودستایانه رژیم آمریکا فقط یک اعتیاد نیست: مردم را به کشتن می‌دهد».

وی با اشاره به کارزار موسوم به فشار حداکثری دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، افزود: «مانند فشار حداکثری علیه ایران، کاهش شرمسار بودجه سازمان بهداشت جهانی در بحبوحه پاندمی [کووید۱۹] یک رسوایی ماندگار خواهد شد».

ترامپ بامداد امروز گفته بود کمک‌های مالی آمریکا به سازمان جهانی بهداشت را به بهانه «سوءمدیریت و پنهان‌کاری» این سازمان در بحران ناشی از شیوع کرونا، معلق کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند