سازمان آزادی بخش فلسطین به توافق نتانیاهو و گانتز واکنش نشان داد

سه شنبه 2 ارديبهشت 1399
10:55
سازمان آزادی بخش فلسطین به توافق نتانیاهو و گانتز واکنش نشان داد دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش‌ فلسطین 'ساف' در واکنش به توافق نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رهبر ائتلاف آبی-سفید برای تشکیل کابینه هشدار داد هر گونه اقدام تل‌آویو در الحاق اراضی فلسطینی، صلح منطقه را به خطر می‌اندازد.

العالم - فلسطین اشغالی

«صائب عریقات» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین «ساف»، شامگاه روز دوشنبه، پس از اعلام خبر توافق میان «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «بنی گانتز» رهبر ائتلاف آبی-سفید بر سر تشکیل کابینه به این اقدام واکنش نشان داد.

در همین ارتباط، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس ائتلاف آبی-سفید است روز گذشته بر سر تشکیل کابینه فراگیر توافق کردند.

به گزارش وبگاه خبری روزنامه «القدس»، دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین هشدار داد هر گونه ائتلاف در کابینه جدید رژیم صهیونیستی که هدف آن اشغال اراضی فلسطین باشد نه ‌تنها نظام بین‌الملل را آشکارا تهدید می‌کند بلکه صلح، امنیت و ثبات منطقه غرب آسیا را به طور کامل به خطر خواهد انداخت.

صائب عریقات در ادامه گفت که کابینه جدید رژیم صهیونیستی دو انتخاب خواهد داشت یا زمینه سازی برای فرایند صلحی نتیجه‌دار و پایبندی به وظایف و منافع خود بر اساس قانون بین‌الملل یا به خطر انداختن صلح منطقه، ادامه الحاق، دزدیدن خاک فلسطین، گسترش شهرک‌سازی‌های استعماری و غیرقانونی و دیگر کارشکنی‌ها.

عریقات با اشاره به این مسئله که رژیم اشغالگر در شرایطی که جهان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، به تعهدات خود پایبند نبوده، تأکید کرد که الحاق اراضی فلسطین چه به صورت جزئی یا به طور کامل به معنای این است که تل آویو هر گونه احتمال برای دست یابی به صلح را نابود کرده است.

دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین ادامه داد که الحاق اراضی فلسطین نشانگر آن است که تل آویو سیاست‌های تبعیض آمیز، شوراندن مردم، و نژادپرستی علیه یک میلیون و نیم فلسطینی را نهادینه کرده است.

صائب عریقات همچنین توضیح داد که نگرش تشکیلات خودگران در خصوص صلح که «محمود عباس» رئیس این تشکیلات آن را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد، واضح است. وی همچنین گفت که جامعه بین‌الملل باید مسئولیت خود در قبال بازخواست رژیم صهیونیستی و لزوم اجرای کامل تعهدات این رژیم آن هم بر اساس قانون بین‌المللی و توافق‌های امضاء شده را بر عهده بگیرد.

عریقات در پایان سخنانش با اشاره به راه حل دو دولت، حاکمیت فلسطین به پایتختی قدس شرقی از جامعه بین‌الملل خواست که در راستای دست‌یابی و تسهیل فرایند صلحی هدفمند و بر پایه قانون بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل، از فلسطین حمایت کند.

پیشتر، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کرده بودند که بنی گانتز نیز همانند نتانیاهو با الحاق بخش‌هایی از خاک فلسطین مخالفتی ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است