اولویت‌های اقتصادی وزارت کشور در سال ۹۹، فردا به استانداران ابلاغ می‌شود

جمعه 5 ارديبهشت 1399
12:20
اولویت‌های اقتصادی وزارت کشور در سال ۹۹، فردا به استانداران ابلاغ می‌شود معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور اعلام کرد که «عبدالرضا رحمانی فضلی» عصر شنبه اولویت‌های اقتصادی وزارت کشور را در سال «جهش تولید» به استانداران سراسر کشور ابلاغ می‌کند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

«بابک دین‌پرست» افزود: این سیاست‌ها در جلسه «ستادهای مدیریت کرونا و اقتصاد مقاومتی» که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود، اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به نامگذاری ‌سال جاری از سوی رهبر انقلاب اسلامی به عنوان سال جهش تولید و نقش محوری وزارت کشور در ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی ‌در استان ها، ابلاغ این سیاست‌ها ‌نقش موثری در تحقق برنامه‌های دولت و نظام در این عرصه خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، گزارش استانداران فارس و سیستان و بلوچستان را درباره وضعیت مدیریت بیماری کرونا در این استان‌ها،آخرین وضعیت اجرای ‌اسناد توسعه و محرومیت‌زدایی و همچنین، تشریح برنامه‌های آنها در زمینه تحقق جهش تولید را از مهمترین محورهای نشست ویدئو کنفرانس فردا در وزارت کشور برشمرد.

دین‌پرست با اشاره به احکام صادر شده از سوی «اسحاق جهانگیری» اظهار داشت: رحمانی فضلی طبق احکام صادره از سوی معاون اول رئیس‌جمهوری، سال گذشته به عنوان معین اقتصاد مقاومتی دو استان فارس و سیستان و بلوچستان و سپس، به عنوان معین این دو استان در راستای مدیریت بیماری کرونا تعیین شدند.

وی افزود: استانداران استان‌های یادشده در این نشست ویدئو کنفرانس از آخرین اقدامات استان متبوع خود در خصوص مدیریت بیماری کرونا و مشکلات احتمالی موجود در این مسیر گزارش خواهند داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، گزارش دو استان فارس و سیستان و بلوچستان را در خصوص آخرین وضعیت اجرای اسناد توسعه و محرومیت‌زدایی، دیگر دستورکار مهم نشست ویدئو کنفرانس وزیر ‌کشور با استانداران یادشده برشمرد و تصریح کرد: وزارت‌ کشور برای دو منطقه «سیستان» و «بلوچستان» در سال ۱۳۹۷، به ترتیب «اسناد محرومیت‌زدایی و توسعه» و «محرومیت‌زدایی» و برای استان فارس نیز در سال ۱۳۹۸ «سند پیشران توسعه» تنظیم کرده و هر سه سند پس از تصویب رئیس‌جمهور به دستگاه‌های ذیربط و مسوول ابلاغ شده است.

دین‌پرست اضافه کرد: استانداران در جلسه ویدئو کنفرانس روز شنبه آخرین وضعیت روند اجرا و مشکلات موجود در مسیر اجرای این اسناد را تشریح خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور یادآور شد: برنامه‌های دو استان فارس و سیستان و بلوچستان در راستای تحقق شعار سال یعنی جهش تولید هم در نشست فردا به تفصیل بررسی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود