خبرهای ضد و نقیض درباره مرگ رهبر کره شمالی

شنبه 6 ارديبهشت 1399
05:18
خبرهای ضد و نقیض درباره مرگ رهبر کره شمالی
برخی منابع خبری از فوت «کیم جونگ اون» رهبر ۳۶ ساله کره شمالی و ورود یک تیم پزشکی چین به پیونگ یانگ خبر دادند.

العالم-آسیا

بامداد امروز خبرهای ضد و نقیضی درباره وضعیت سلامتی «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی پس از عمل جراحی قلب منتشر شده است.

برخی منابع خبری به نقل از رسانه‌های چینی و ژاپنی گزارش دادند که رهبر جوان کره شمالی فوت شده و «کیم یونگ اون» خواهر 31 ساله وی، خود را برای اداره امور کشور آماده کرده است.

همزمان، برخی منابع خبری گزارش دادند که کشور چین تیمی از متخصصان پزشکی خود را راهی کشور کره شمالی کرده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع مطلع نوشته که سفر این تیم پزشکی چین در بحبوحه انتشار گزارش‌های ضد و نقیض درباره سلامت رهبر کره شمالی صورت گرفته است.

اعزام تیم پزشکی چین به پیونگ یانگ در شرایطی صورت می‌گیرد که شایعات زیادی درباره وضعیت سلامتی رهبر کره شمالی که از روز 23 فروردین تاکنون در انظار عمومی ظاهر نشده، منتشر شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی