جنجال تزریق مواد ضد عفونی

ترامپ کنفرانس خبری روزانه خود را لغو کرد

يکشنبه 7 ارديبهشت 1399
08:07
ترامپ کنفرانس خبری روزانه خود را لغو کرد در پی جنجال اخیر بوجود آمده در رسانه‌های آمریکا درباره سخنان رئیس جمهور این کشور درباره تزریق مواد ضدعفونی برای از بین بردن ویروس کرونا، ترامپ از لغو کنفرانس‌های خبری روزانه خود خبر داد.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر از لغو کنفرانس‌های خبری روزانه خود در کاخ سفید خبر داد.

این کنفرانس خبری طی تقریبا دو ماه پیش هر روز برگزار می‌شد و ترامپ درباره اقدامات دولت خود برای مقابله با شیوع ویروس کرونا صحبت می‌کرد.

ترامپ در پیام توئیتری خود نوشت: «وقتی که رسانه‌ها هیچ چیزی جز سوالات خصمانه نمی‌پرسند، هدف از داشتن کنفرانس خبری در کاخ سفید چه چیزی می‌تواند باشد.آنها آمارها را ثبت می‌کنند اما مردم آمریکا هیچ چیزی جز اخبار جعلی دریافت نمی‌کنند. آنها ارزش زمان و تلاشی که انجام می‌شود را ندارند.»

انتقادها از ترامپ پس از آن افزایش یافت که وی روز پنجشنبه در نشست خبری خود گفت: «مواد ضدعفونی‌کننده ظرف یک دقیقه ویروس کرونا را ناکار می‌کند. ظرف یک دقیقه! راهی هست که بتوانیم آن را به داخل بدن تزریق کنیم یا با آن [ریه‌ها] را شستشو دهیم؟ چک کردن آن جالب خواهد بود».

البته ترامپ روز جمعه و در جریان امضای بسته مالی حمایتی از کسب‌وکارهای خرد گفت که مطرح کردن این سخنان از سوی وی تنها یک «شوخی» بوده است.

شمار زیادی از مقامات وزارت بهداشت و پزشکان آمریکایی بلافاصله این پیشنهاد ترامپ را خطرناک توصیف کردند و از مردم درخواست کردند به هیچ عنوان چنین روش‌هایی را در خانه امتحان نکنند.

با این وجود، مرکز کنترل سموم وزارت بهداشت آمریکا در نیویورک روز شنبه اعلام کرد از ۹ صبح روز پنجشنبه تا ۳ بعدازظهر روز جمعه، مجموعاً ۳۰ نفر به خاطر مسمومیت با مواد ضدعفونی کننده به بیمارستان منتقل شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است