مقام حماس: هرگونه عادی سازی فرهنگی با اشغالگران مردود است

سه شنبه 9 ارديبهشت 1399
08:57
مقام حماس: هرگونه عادی سازی فرهنگی با اشغالگران مردود است
یکی از مقام‌های جنبش حماس تاکید کرد که اقدام کشورهای عربی برای عادی سازی فرهنگی با اشغالگران اسرائیلی مردود است.

العالم - فلسطین اشغالی

«عبدالحکیم حنینی» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، هر گونه تلاش برای عادی سازی فرهنگی از سوی کشورهای عربی با اشغالگران اسرائیلی را رد کرد.

روابط غیررسمی رژیم اسرائیل با تعدادی از کشورهای عربی از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گرم شده است. رژیم صهیونیستی اینک تنها با مصر و اردن معاهده رسمی صلح دارد.

در سال 2020 اسرائیل به مدت 6 ماه در یک نمایشگاه بین‌المللی در دبی شرکت می‌کند و یک هیات صهیونیستی نیز به مدت 6 ماه در دبی حضور خواهد داشت.

وزیر خارجه سابق بحرین اخیرا در مصاحبه با رسانه‌های رژیم صهیونیستی به صراحت گفته است که منامه به دنبال عادی‌سازی روابط با تل‌آویو است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق


ارتش اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد


سه شهرستان استان بوشهر مورد تهاجم دشمن آمریکایی قرار گرفت


گزارش العالم از جنگ روایت ها: جوانان ایرانی با هوش مصنوعی مرزهای جهان را درنوردیدند+ فیلم


ابهام در پس اخراج‌های گسترده آمریکا: آیا هوش مصنوعی مقصر است؟


واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ: رئیس جمهور آمریکا مستحق نشان وحشت عالی غیرنظامی است


استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد