زخمی شدن 40 نظامی لبنانی در درگیری‌های طرابلس

سه شنبه 9 ارديبهشت 1399
15:18
زخمی شدن 40 نظامی لبنانی در درگیری‌های طرابلس فرماندهی ارتش لبنان از زخمی شدن 40 نظامی از جمله شش افسر در آشوب‌های طرابلس خبر داد.

العالم _ لبنان

فرماندهی ارتش لبنان از زخمی شدن چندین افسر و نظامی در درگیری‌های دیشب (دوشنبه شب) در طرابلس (در شمال لبنان) خبر داد.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، بخش اطلاع‌رسانی فرماندهی ارتش لبنان اعلام کرد: پیرو بیانیه سابق درباره آشوب نفوذی‌ها و تعرض آنها به املاک دولتی و خصوصی در شهر طرابلس در شب ۲۷ آوریل اعلام می‌شود ۴۰ نظامی از جمله شش افسر زخمی شدند.

یگان‌های ارتش در شهر مذکور نه نفر را که اقدام به پرتاب ترقه و سنگ به منزل نماینده پارلمان «فیصل کرامی» کردند و اقدامات دیگری مانند پرتاب سنگ به سمت خودروهای گشتی، آشوب، آتش زدن سه بانک و خودپرداز، هدف گرفتن خودروی نظامی با کوکتل مولوتوف، پرتاب نارنک دستی به سمت نیروهای نظامی انجام می‌دادند، بازداشت کردند. همچنین از یک نفر از آنها مقداری حشیش و گلوله کشف و ضبط شد و پنج نفر دیگر به دلیل شلیک گاز اشک‌آور بازداشت شدند.

اعتراضات اجتماعی در شهر طرابلس لبنان در شامگاه دوشنبه به خشونت و اغتشاش کشیده شد و به دنبال آن ارتش لبنان هشدار داد که به اخلال گران امنیت و ثبات رحم نمی‌کند.

شماری از مناطق لبنان چند روزی است که شاهد موج جدید اعتراضات به افزایش قیمت دلار در برابر لیره لبنانی واحد پول این کشور هستند مسئله‌ای که منجر به افزایش قیمت انواع کالاها در بازارهای لبنان شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گرامیداشت چهلمین روز شهادت وزیر اطلاعات برگزار شد


افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند