هشدار اتحادیه عرب درباره پیامد الحاق کرانه باختری

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1399
05:19
هشدار اتحادیه عرب درباره پیامد الحاق کرانه باختری دبیر کل اتحادیه عرب نسبت به طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش هایی از کرانه باختری هشدار داد و گفت: الحاق کرانه باختری به رژیم صهیونیستی، به درگیری های همه جانبه خواهد انجامید.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطینی معا، احمد ابوالغیط در گفت وگوی تلفنی با «جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، مواضع اروپا در این شرایط را به ویژه در قبال درگیری فلسطینی-اسرائیلی و دیگر نزاع های منطقه ای مهم برشمرد.

وی همچنین نسبت به سیاست های رژیم صهیونیستی و تلاش این رژیم برای الحاق بخش هایی از کرانه باختری و اعلان حاکمیت بر آن و عواقب چنین طرحی هشدار داد.

ابوالغیط یادآورشد که این اقدام می تواند پیامدهای غیرقابل پیش بینی در پی داشته باشد به شعله ور شدن بحران در سراسر منطقه بیانجامد.ا

وی از اتحادیه اروپا خواست ضمن احساس مسئولیت در قبال این موضوع، رژیم صهیونیستی را از چنین طرحی باز دارد.

تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش هایی از کرانه باختری، خشم فلسطینیان را بر انگیخته و مخالفت هایی را در محافل بین المللی در پی داشته است.

طرح صلح ترامپ که به معامله قرن معروف شده چند ماه پیش منتشر و موجب خشم فلسطینیان و رد آن از سوی قاطبه جامعه بین‌المللی شد. در این طرح رژیم صهیونیستی مجاز می شود تا شهرک‌های کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به خاک خود منضم کند.

فلسطینیان دولت ترامپ را حامی رژیم صهیونیستی دانسته و از مذاکره با آن خودداری می‌کنند. محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی چهارشنبه پیش (3 اردیبهشت) تهدید کرده بود که اگر تل‌آویو برنامه تصاحب سرزمین‌های کرانه باختری را ادامه دهد، تمامی توافق‌ها با اسرائیل و آمریکا را لغو می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست


پنتاگون: سیستم دفاع موشکی آمریکا اثربخشی خود را از دست داده است


هاآرتص: اتحادیه اروپا درحال بررسی تحریم‌هایی علیه نهادهای اسرائیلی است