خسارت سنگین آلمان در منطقه پس از تحریم حزب الله

خسارت سنگین آلمان در منطقه پس از تحریم حزب الله
جمعه 12 ارديبهشت 1399 - 15:08

کارشناسان و تحلیل گران سیاسی معتقدند آلمان پس از اعلام تحریم حزب الله، نقش خود را در منطقه از دست داد.

العالم - نظرکده

کارشناسان سیاسی لبنان بر این عقیده اند که طرح تحریم حزب الله، یک طرح اروپایی بود که در این میان، آلمان از پس آن برنیامد.

این کارشناسان معتقدند اتحادیه اروپا پیشتر از این حزب الله را به استثنای شاخه سیاسی آن، در فهرست تروریسم قرار داده بود. سپس انگلیس شاخه سیاسی را هم به این فهرست اضافه کرد و امروز آلمان همین کار را مرتکب شد.

به گفته کارشناسان سیاسی لبنانی، مشکل خاص آلمان در این مورد، ترس این کشور از یهودیان است.

ناظران می گویند آلمان تنها کشوری بود که به هنگام مبادله اسرا بین حزب الله و رژیم صهیونیستی و پرونده های مشابه، میانجی گری کرد. این کشور بر خلاف دیگر کشورهای اروپایی، خود را مقید می دانست که حساب شاخه سیاسی حزب الله را از شاخه نظامی آن جدا بداند.

ناظران سیاسی بر این عقیده اند که آلمان زیر فشارهای رژیم صهیونیستی و آمریکا ناچار شد مثل دیگر کشورهای غربی حزب الله را تحریم کند و تنها کسانی که از این اقدام استقبال کردند، سفرای آمریکا و رژیم صهیونیستی در برلین بودند.

ناظران تصریح می کنند که این اقدام، خسارت بزرگی برای آلمان در سطوح ملی است چرا که این کشور با این کار نقش خود را در منطقه از دست داد.

ناظران همچنین خاطرنشان می کنند که آلمان که تا امروز به عنوان یک واسطه و میانجی در تعامل با محور مقاومت در منطقه شناخته می شد از این پس دیگر چنین شانسی نخواهد داشت.

برخی نمایندگان جریان آزاد ملی لبنان می گویند که حزب الله هیچ عملیاتی در لبنان انجام نداده است و لذا ضرورتی نداشت از سوی این کشور در فهرست تروریسم قرار بگیرد.

نمایندگان پارلمان لبنان این اقدام را تلاشی برای بر هم زدن اوضاع لبنان می دانند و لذا توصیه می کنند که همه باید در برخورد با این اقدام هشیار باشند.

نمایندگان جریان آزاد ملی با انتقاد از این اقدام آلمان، از کشورهای اروپایی خواستند به جای این کارها، با تروریسم واقعی یعنی "داعش"، "برکوحرام" و جبهه النصره بجنگند در حالی این کشورها نه تنها با این گروه ها نمی جنگند بلکه از آنها برای پیشبرد اهداف و مطامع خود در منطقه استفاده می کنند.

تحلیل گران سیاسی با حمله گسترده به اتباع لبنان در آلمان تصریح کردند که این اقدام توجیه قضایی ندارد و دوست داران حزب الله در نهان یا آشکار بر دوستی خود می مانند.

تحلیل گران سیاسی قرار دادن حزب الله در فهرست تروریسم را یک تصمیم صرفا سیاسی دانستند که هیچ نتیجه عملی در عالم واقع ندارد.

این تحلیل گران در نهایت از کشورهای غربی به دلیل عدم تشخیص بین گروه های تروریستی و احزاب مقاومت که برای آزادی کشورشان از اشغال می جنگند، انتقاد کردند.

پربیننده ترین خبرها