تظاهرات روز کارگر در آلمان در اعتراض به قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی

تظاهرات روز کارگر در آلمان در اعتراض به قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی
شنبه 13 ارديبهشت 1399 - 11:31

صدها نفر از مردم آلمان علیرغم ممنوعیت‌های وضع شده، در روز جهانی کارگر در بحبوبحه شیوع «کرونا» در یکی از میدان‌های برلین تجمع کردند تا به تداوم قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی اعتراض کنند.

العالم _ اروپا

علیرغم ممنوعیت تجمع بیش از 20 نفر به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس «کرونا»، صدها نفر از مردم آلمان روز گذشته (جمعه)، در روز جهانی کارگر (اول می، 12 اردیبهشت ماه)، در یکی از میدان‌های برلین تجمع کردند تا اعتراض خود را به تداوم قوانین قرنطینه و همچنین قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی ابراز کنند.

بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، نیروهای امنیتی آلمان به منظور جلوگیری از پیوستن افراد بیشتر به جمع معترضان، خیابان‌های اطراف میدانی در منطقه «کروزبرگ» را که پیش از این مرکز تظاهرات گروههای چپگرا در روز جهانی کارگر بوده، مسدود کردند.

سخنگوی پلیس آلمان، راهپیمایی‌های روز گذشته در روز جهانی کارگر را بعنوان تجمعات غیرقانونی اعلام کرد.

طبق این گزارش، گروههای مخالف و چپگرا خواستار برگزاری تظاهرات‌هایی علیه نظام سرمایه‌داری شده بودند و همچنین خواستار اتحاد بیشتر با پناهجویانی شدند که تلاش می‌کنند به امید بهتر شدن وضعیت زندگی‌شان به اروپا بروند.

سازماندهندگان تظاهرات‌های روز گذشته، از معترضان درخواست کرده بودند که به منظور جلوگیری از ابتلا به کرونا، ماسک به صورت بزنند و حداقل فاصله یک و نیم متری را رعایت کنند.

در یکی از بنرهایی که معترضان به دست گرفته بوند، به کشتی‌های نجاتی اشاره کرده بودند که به پناهجویانی کمک می‌کرد که قصد رفتن به اروپا را داشتند و بر روی این پرچم نوشته شده بود: «نجات زندگی جرم نیست».

طبق این گزارش، حدود پنج هزار افسر پلیس در برلین به منظور نظارت بر اعتراضات روز جهانی کارگر مستقر شده بودند و اکثر معترضان ماسک به صورت داشتند و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت می‌کردند.

طبق گفته سخنگوی پلیس برلین، نیروهای پلیس با استفاده از بلندگوهایی تلاش می‌کردند تا از افزوده شدن افراد به معترضان جلوگیری کنند و مدام از جمعیت می‌خواستند که متفرق شوند.

بر اساس گزارش رویترز، علیرغم صلح‌آمیز بودن راهپیمایی‌های روز گذشته، سخنگوی پلیس آلمان اعلام کرد که نیروهای امنیتی 6 نفر را به دلیل آنچه که حمله به فیلمبردار شبکه «زد دی اف» خوانده شده بود، دستگیر کردند.

طبق آمار و ارقام پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، تاکنون دستکم سه میلیون و 401 هزار و 231 نفر از مردم سراسر جهان به کرونا آلوده شده‌اند و 239 هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و آلمان با 164 هزار و 77 مورد ابتلا و 6 هزار و 736 مورد فوتی بعد از آمریکا، اسپانیا، ایتالیا، انگلیس و فرانسه در رده ششم کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به کروناویروس قرار دارد.

طبق گزارش رویترز، آلمان بعد از 6 هفته قرنطینه به آرامی در حال کاهش محدودیت‌های وضع شده مرتبط با کرونا است و بعد از بازگشایی فروشگاههای کوچک، قرار است از روز دوشنبه هفته جاریف زمین‌های بازی، موزه‌ها و کلیساها را بازگشایی کند.

طبق این گزارش، اکثر مردم آلمان از قوانین قرنطینه که در تمامی 16 ایالت این کشور اجرا می‌شود، حمایت می‌کنند و آنطور که آمار و ارقام نشان می‌دهد کشور آلمان به واسطه انجام آزمایشات گسترده تشخیص کرونا، اقدامات شدید قرنطینه که از اواسط مارس (اواخر اسفند ماه) وضع شد و همچنین نظام خدمات درمانی قوی، در مقایسه با ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و ایتالیا عملکرد بهتری در مقابله با ویروس «کووید-19» داشته است.

فارس

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها