۸۰۲ ابتلا و ۶۵ فوتی جدید کرونا در کشور/ بهبودی و ترخیص ۸۰ درصد مبتلایان

شنبه 13 ارديبهشت 1399
14:38
۸۰۲ ابتلا و ۶۵ فوتی جدید کرونا در کشور/ بهبودی و ترخیص ۸۰ درصد مبتلایان سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۸۰۲ مورد جدید کرونا در کشور خبر داد و گفت: خوشبختانه تا کنون ۸۰ درصد از مبتلایان به این بیماری در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

العالم _ ایران / علمی

دکتر کیانوش جهانپور در توضیح آخرین وضعیت بروز و فوتی ناشی از کروناویروس جدید در کشور، با اشاره به کاهش واضح موارد ابتلا به این بیماری در کشور، گفت: از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۰۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.

وی گفت: به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۶۴۴۸ نفر رسید.

جهانپور همچنین گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۱۵۶ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۷۷۳۵۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند. به این ترتیب تا کنون ۸۰ درصد از مبتلایان به این بیماری در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۲۷۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته وی، تا کنون ۴۸۴ هزار و ۵۴۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی گفت: تداوم واستمرار این توفیق نسبی، همچنان مستلزم جدیت و دقت بیشتر در رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی و مراعات فاصله گذاری اجتماعی در روزها و هفته های پیش رو خواهد بود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد