با پیشی‌گرفتن از ایتالیا؛

تلفات کرونا در انگلیس به بیش از 32 هزار نفر رسید

سه شنبه 16 ارديبهشت 1399
20:03
تلفات کرونا در انگلیس به بیش از 32 هزار نفر رسید
اداره آمار ملی انگلیس اعلام کرد تلفات کرونا در این کشور با پیشی‌گرفتن از ایتالیا به 32313 نفر افزایش یافته است.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، اداره آمار ملی انگلیس امروز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که تاکنون بیش از ۳۲ هزار نفر در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.

در بیانیه مذکور در این باره آمده است: تاکنون ۳۲ هزار ۳۱۳ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.

اداره آمار ملی انگلیس در ادامه اضافه کرد که این آمار، بیشترین میزان تلفات در میان کشورهای اروپایی محسوب می شود.

اداره آمار ملی انگلیس اعلام کرده است: آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در انگلیس از ایتالیا هم پیشی گرفته است.

این در حالیست که «آندریا آمون» (Andrea Ammon) مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در اروپا دیروز دوشنبه در اظهاراتی اعلام کرد که انگلیس در میان ۵ کشور اروپائی است که تاکنون در خصوص شیوع ویروس مهلک کرونا روند کاهشی در پیش نگرفته است.

شایان ذکر است، «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس پس از بازگشت به سر کار خود به دنبال ابتلا به کرونا؛ پنجشنبه گذشته ادعا کرده بود که لندن از نقطه اوج شیوع ویروس کرونا عبور کرده و در سرازیری افتاده است!

مهر

0% ...

آخرین اخبار

ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست


پاکستان: حملات اسرائیل به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی است


جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ نسل‌کشی و کشتار در منطقه اصرار دارد


تأکید عراقچی بر تأثیر تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی بر روحیه عراقی‌ها


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان