العالم _ آمریکا
مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا نیز این مساله را رد کرد و گفت که این مساله، "تبلیغات گمراه کننده بزرگ" است و مادورو و شرکایش به دروغ هایشان معروف هستند و نباید هر آنچه را که ونزوئلا می گوید، جدی گرفت.
این اطمینان کاملا وجود دارد که این ترامپ و پمپئو هستند که دروغ می گویند نه مادورو، زیرا در تاریخ امریکا، دولتی دروغ گو تر و فریبکارتر از دولت فعلی یعنی ترامپ در راس کار نبوده است و هر کسی که به این قضیه شک کند، می تواند به آمارهای رسمی درباره تعداد دروغ های دولت آمریکا که رسانه های آمریکایی گاه و بیگاه منتشر می کنند، رجوع کند ، اما تلاش خواهیم کرد که نگاهی گذرا به روایت های ونزوئلا و آمریکا دراین باره داشته باشیم.
روایت آمریکا طبق معمول، مملو از مقدار زیادی فحش و اتهامات دروغین و گمراه کننده و بدون ارائه هیچ دلیلی برای گفته هایشان است. و سخنگو آمریکایی است و جهانیان باید هر آنچه را که می گوید، بپذیرند.
این درحالیست که گفته و روایت ونزوئلا با ارائه سند و با ذکر دقیق ترین جزئیات است و همین مساله باعث شد که طرف آمریکایی به ناسزاگویی به شیوه معروف پمپئو روی آورد.
ونزوئلا دو نیروی امنیتی آمریکا را از میان گروهی که 34 ساله و 41 ساله بودند، بازداشت کرد.
این دو نفر، "آیران پیری" و"لوک دنمان" هستند که با گوردون گوردو از نظامیان سابق امریکایی کار می کردند که ریاست شرکت امنیتی را برعهده دارد که مقر آن در فلوریداست.
تلویزیون ونزوئلا گذرنامه های این ها و مدارک دیگر را نشان داد و مادورو هویت آمریکایی های بازداشت شده را که اعضای سرویس امنیت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هستند، افشا کرد.
با وجود این اسناد و اعتراف های علنی ، پمپئو، ونزوئلا را به به راه اندازی جنگ فریبکارانه گسترده فراخواند.این اتهام،
اتهام مضحک و زننده است ، زیرا همه جهانیان می دانند که کسی که قدرت به راه انداختن حملات فریبکارانه گسترده را دارد، امریکاست که به طور علنی ، ونزوئلا را فقط به این دلیل که رئیس جمهورش قبول نمی کند وابسته به واشنگتن باشد، در معرض محاصره و تهدید قرار داده است.
تاریخ هم به ما می گوید، که طرف دروغ گو دراین قضیه، آمریکاست نه ونزوئلا.
نگاهی گذرا به برخی از جنایت های بزرگ آمریکا در حق ملت های جهان طی یک قرن گذشته، این مساله را مشخص می کند، بسیاری از نظام های ملی در بسیاری از کشورها در نتیجه اشغالگری و کودتاهای نظامی آمریکا سرنگون شده اند و امریکا همچنان به جنایت های غیرانسانی خود به بهانه دفاع از حقوق بشر و عدالت و آزادی و دموکراسی ادامه می دهد.
آیا ملت ها، جنایت تروریستی آمریکا در براندازی دولت منتخب مصدق در سال 1953 در ایران را از طریق کودتای نظامی فراموش خواهند کرد ؛ کودتایی که آمریکا و مزدورانش برای بازگرداندن نظام پادشاهی استبدادی به راه انداختند.
ملت های جهان همچنین کودتای نظامی آمریکا علیه دولت السالوادور النده در شیلی در سال 1973 را فراموش نخواهند کرد.
ملت های جهانیان همچنین جنگ های ویتنام ، کره، افغانستان، عراق و کودتاهای علیه نظامی های ملی در امریکای لاتین در کوبا و مکزیک و هندوراس و پورتوریکو و نیکاراگوئه و هائیتی و دومینکن را فراموش نخواهد کرد.
با شناختی هر چند ناچیز از تاریخ آمریکا و دخالت های این کشور در امور داخلی کشورهای دیگر و کارنامه سیاه و جنایت هایش در حق ملت ها و کشورهای جهان، می توان نتیجه گرفت که حق با ترامپ است یا مادورو.