آمریکا شرط تمدید پیمان استارت نو را اعلام کرد

شنبه 20 ارديبهشت 1399
10:20
آمریکا شرط تمدید پیمان استارت نو را اعلام کرد فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در زمینه کنترل تسلیحات در مصاحبه با واشنگتن تایمز اعلام کرد پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک تهاجمی (استارت نو) با روسیه باید شامل سیستم های جدید تسلیحاتی شود.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، مارشال بیلینگسلیا فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در زمینه کنترل تسلیحات اظهار داشته که اقتصاد روسیه به دلیل شیوع نوع جدید ویروس کرونا گویا "در حال ویران شدن" است و بودجه آن وابسته به قیمت بالای نفت است که در آینده نزدیک در سطح بالایی قرار نخواهند داشت.

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته "ما نمی خواهیم چیزی را (از قرارداد) حذف کنیم این سیستم های تسلیحاتی را مستثنی کنیم. آنها باید این (پنج برنامه) جدید را خط کشیده و دور بیندازند."

روزنامه آمریکایی گزارش داده ببلینگسیا دو موشک را در ذهن داشته که مشمول شرایط استارت نو می شوند ، یعنی موشک بین قاره ای جدید سرمت و موشک هایپرسونیک آوانگارد و همچنین سه سامانه دیگر که مشمول استارت نو نمی شوند که شامل سیستم موشکی هایپرسونیک کینژال، موشک کروز پیشرفته قاره پیمای بوروستنیک و یک وسیله زیردریایی بدون سرنشین با امکان تجهیز به سلاح های هسته ای است.

ببلینگسیا از پاسخ دادن به این سوال که آیا دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تصمیم به تمدید استارت نو گرفته یا نه، امتناع کرده و گفته "ما می خواهیم بفهمیم که چرا روسها اینقدر با اصرار می خواهند استارت نو را تمدید کنند ما می خواهیم روسها برای ما توضیح دهند که چرا این به نفع ماست".

به گفته فرستاده ویژه ، ایالات متحده آمریکا در حال به پایان رساندن کار تدوین استراتژی تسلیحاتی خود است. ببلینگسیا اضافه کرده "(پس از آن) من آماده گفتگو با روسها ، شنیدن نظرات آنها و در گ این خواهم بود که چرا آنها اینقدر با اصرار می خواهند استارت نو را تمدید کنند."

پیمان استارت نو در سال 2010 بین دمیتری مدودف و باراک اوباما، روسای جمهور وقت امریکا و روسیه امضا شده و در 5 فوریه سال 2011 اعتبار یافت. طبق این پیمان تعداد موشک های بالستیکی قاره پیمای هرکدام از دو طرف در زیردریایی ها و بمب افکن های سنگین نباید از 700 فروند بیشتر باشد. حداکثر تعداد کلاهک های هسته ای برای هر طرف 1550 تعیین شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید