سودان: طرف سومی در پشت تشدید درگیری‌ها در دارفور قرار داد

شنبه 20 ارديبهشت 1399
12:18
سودان: طرف سومی در پشت تشدید درگیری‌ها در دارفور قرار داد در پی کشته شدن دستکم ۳۰ نفر در درگیری بین دو قبیله در ایالت دارفور جنوبی، دولت سودان از دست داشتن طرف سوم در تشدید این درگیری‌ها خبر داد.

العالم - آفریقا

«عبدالرحیم دقلو» فرمانده دوم نیروهای واکنش سریع سودان از دست داشتن یک طرف سوم در تشدید درگیری‌های اخیر در دارفور جنوبی خبر داد.

دقلو در دیدار با دو قبیله الفلاته (آفریقایی) و الرزیقات (عربی) به نام این طرف سوم اشاره‌ای نکرد و تنها گفت که طرف سومی در شعله‌ور شدن آتش فتنه قبیله‌ای دست دارد.

چهارشنبه گذشته در نتیجه درگیری بین دو قبیله مذکور، دستکم ۳۰ نفر کشته شدند.

طبق گزارش خبرگزاری سودان(سونا)، دقلو با اشاره به اینکه طرف سوم به دنبال تحقق اهداف سیاسی از این درگیری‌هاست، گفت که مشکل اینجاست که این درگیری‌ها از طریق شایعه‌پراکنی و نشر اکاذیب مربوط به دزدی گله گوسفندان یک طرف توسط طرف دیگر، آغاز شده است.

او همچنین از استقرار نیروهای واکنش سریع در منطقه برای استرداد اموال به سرقت رفته خبر داد و بر پایان بحران و ضرورت دستگیری مجرمان و مجازات آن‌ها تأکید کرد.

وی تصریح کرد که جمع‌آوری سلاح از همه نقاط این منطقه نیز بزودی آغاز خواهد شد.

پیشتر «عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر سودان از اعمال قانون و برخورد قاطعانه به منظور جلوگیری از تکرار درگیری‌ها خبر داده بود.

دارفور از سال ۲۰۰۳ شاهد درگیری‌‌ است و طبق گزارش‌های سازمان ملل تا کنون ۳۰۰ هزار نفر در این درگیری‌ها کشته شده و ۲.۵ میلیون نفر نیز از خانه و کاشانه خود آواره شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد