موسوی: فقط رژیم یاغی آمریکا می‌تواند به نقض قوانین بین‌المللی افتخار کند

يکشنبه 21 ارديبهشت 1399
21:54
موسوی: فقط رژیم یاغی آمریکا می‌تواند به نقض قوانین بین‌المللی افتخار کند
سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به ادعای پامپئو درباره خروج آمریکا از برجام گفت: فقط یک رژیم یاغی می‌تواند به زیرپا گذاشتن تعهدات بین‌المللی خود و نقض قوانین بین‌المللی افتخار کند.

العالم _ ایران / سیاسی

سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (یکشنبه) در واکنش به توئیت مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا درباره دومین سالگرد خروج آمریکا از برجام در صفحه توئیترش نوشت: «فقط یک رژیم یاغی و سرکش بدون حس مسئولیت پذیری اخلاقی می‌تواند به زیرپا گذاشتن تعهدات بین‌المللی خود و نقض قوانین بین‌المللی افتخار کند.»

وی افزود: «سخنان من را علامت گذاری کنید، هشتم می ۲۰۱۹ (زمان خروج آمریکا از برجام) فضاحت و رسوایی همیشگی برای حکومتداری آمریکا باقی خواهد ماند.»

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد یکشنبه با تکرار ادعاهای بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد که بعد از خروج واشنگتن از توافق هسته‌ای، آمریکا امن‌تر شده است.

پامپئو در صفحه توئیتر خود، با اشاره به سالروز خروج آمریکا از برجام، نوشت: «دو سال پیش، دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) تصمیم جسورانه خروج از توافق [هسته‌ای] ایران را اعلام کرد تا جهان را از خشونت‌ها و تهدیدات هسته‌ای ایران حفظ کند».

وی در ادامه ادعاهای خود و بر خلاف گفته تحلیلگران و نتایج نظرسنجی‌های مختلف در آمریکا، گفت: «امروز، آمریکایی‌ها و خاورمیانه در مقایسه با زمانی که اگر ما در برجام می‌ماندیم، در صلح بیشتری هستند».

۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ (هشتم می ۲۰۱۹) دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که پیش از این چندین بار ضمن انتقاد از برجام از تصمیم خود برای خروج از این توافق خبر داده بود، این تصمیم را عملی و رسما خروج آمریکا از این توافق را اعلام و پس از آن در بازه‌های زمانی تحریم‌هایی را علیه ایران اعمال کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: آقای استارمر جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید


دست رد ناتو به سینه ترامپ


اجرای «موج ۶۹» عملیات وعده صادق ۴؛ هدف شرکت های پشتیبانی رزمی و راداری رژیم صهیونیستی


اعتراض ملونی به«تفسیرهای ساختگی» از بیانیه اروپا و ژاپن: ماموریت نظامی در تنگه هرمز نداریم


پیام نوروزی پزشکیان: امسال به نوروزی نیاز داریم که وحدت را نشان دهد


هشدار مالزی درباره پیامدهای تشدید تنش با ایران


کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران


هشدار عراقچی نسبت به برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به زیرساختهای ایران


پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است