۴ کشته در انفجار انتحاری سومالی

يکشنبه 28 ارديبهشت 1399
17:02
۴ کشته در انفجار انتحاری سومالی یک منبع امنیتی سومالی از وقوع انفجار انتحاری در مرکز این کشور و کشته شدن چهار نفر از جمله یک مسئول محلی خبر داد.

العالم - آفریقا

وقوع یک انفجار انتحاری در منطقه «مدغ» واقع در مرکز سومالی به کشته شدن یک مسئول محلی و سه نفر از محافظان او منجر شد.

شاهدان عینی گفتند که یک عامل انتحاری با هدایت موتور سیکلت سه چرخ بمب‌گذاری شده در منطقه «مدغ» از توابع ایالت «پونتلند» آن را در نزدیکی خودروی حامل «احمد موسی نور» استاندار این اقلیم منفجر کرد که در نتیجه آن وی به همراه سه همراهش کشته شدند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، یک منبع امنیتی در این باره گفت که خودروی استاندار در حین خروج از مرکز شهر هدف قرار گرفت.

هنوز مسئولان پونتلند به این خبر واکنش نشان نداده‌اند و هنوز هیچ گروهی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است اما در اغلب موارد چنین عملیات‌های تروریستی در سومالی را گروه تروریستی الشباب بر عهده می‌گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری