دولت نجات ملی یمن فعالیت برخی مراکز تجاری را به ۱۲ ساعت کاهش داد

 دولت نجات ملی یمن فعالیت برخی مراکز تجاری را به ۱۲ ساعت کاهش داد
يکشنبه 28 ارديبهشت 1399 - 23:25

مقامات نجات ملی یمن اعلام کرد که به منظور مقابله با شیوع کرونا، فعالیت برخی بازارها و مراکز تجاری از شش صبح تا شش عصر خواهد بود.

العالم - یمن

کمیته فنی مبارزه با بیماری‌های واگیر در دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) اعلام کرد که در راستای مقابله با شیوع کرونا در مناطق تحت کنترل این دولت، تصمیم گرفته است که مراکز تجاری و بازار پوشاک و مایحتاج عید فطر تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۲ ساعت تعطیل باشند.

قرار است این ۱۲ ساعت از شش صبح تا شش بعد از ظهر، به منظور تغییر ساعات خرید و فروش به ساعاتی که ازدحام در آن کم است، خواهد بود و با هرگونه تجمع و ازدحام برخورد خواهد شد. عمده فعالیت ادارات و کسبه در یمن بعد از ظهر و عصر است.

این کمیته همچنین تصمیم گرفته فعالیت رستوران‌ها و تهیه‌ غذاها به سرویس «بیرون‌بر» محدود شده و سرو غذا در داخل ممنوع شود.

مقامات دولت نجات ملی یمن می‌گویند اقدامات پیشگیرانه در حال بررسی است و به زودی تصمیاتی در خصوص فعالیت برخی از بازارها نیز گرفته خواهد شد.

کمیته مقابله با بیماری‌های واگیر ضمن درخواست از یمنی‌ها برای عمل به توصیه‌ها، از ضدعفونی مناطق و محلات و معابر در شهرهای مختلف یمن خبر داد.

حدود دو هفته پیش بود که اولین مورد ابتلا به کرونا در شهر صنعاء، پایتخت دولت نجات ملی در یک مهاجر سومالیایی ثبت شد. با این حال مناطق تحت نفوذ دولت مستعفی (دولت منصورهادی) نزدیک به دو ماه پیش اولین مورد ابتلا به کرونا را در استان حضرموت ثبت کرد.

از شهر عدن که تحت سیطره شبه نظامیان یمنی مورد حمایت امارات موسوم به شورای انتقالی جنوب است، خبرهای نگران کننده‌ای در خصوص شیوع کرونا می‌رسد.

منابع یمنی می‌گویند اوضاع این شهر به شدت رو به وخامت بوده و شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ رو به افزایش است. طی دیروز فقط در عدن ده نفر مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده و شش مورد دیگر در استان لحج بوده است و سه نفر دیگر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

آمار دقیقی از میزان مبتلایان و فوتی‌های کرونا در هیچ یک از مناطقه سه‌گانه نفوذ یمن (دولت نجات ملی؛ دولت مستعفی و مناطق تحت کنترل شورای انتقالی) وجود ندارد و نبود زیرساخت‌ها و امکانات لازم مانند دستگاه تنفس و تخت، کار را برای کادر بیمارستانی سخت کرده است.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، از ۳۸ مرکز قرنطینه و نگهداری بیماران مبتلا به کرونا، ۱۳ مرکز فعال است و تنها چهار مرکز آزمایشگاهی قادر به انجام تست بر روی افراد مشکوک هستند و در کل ۵۲۰ تخت در مراکز آی‌سی‌یو و ۱۵۴ دستگاه تنفسی وجود دارد.

یمن فقیرترین کشور عربی است و جنگ عربستان سعودی علیه این کشور طی بیش از پنج سال گذشته، باعث تخریب زیرساخت‌های بیمارستانی یمن شده است.

فارس

دسته بندی ها :
کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها