اردوغان: نمی‌توانیم تا پایان کرونا برای سال‌ها مرزهای ترکیه را ببندیم

دوشنبه 29 ارديبهشت 1399
22:10
اردوغان: نمی‌توانیم تا پایان کرونا برای سال‌ها مرزهای ترکیه را ببندیم
رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در سخنانی گفت که نمی‌توان تا پایان کرونا برای سال‌ها مرزهای ترکیه بسته باقی بماند.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه گفت نمی‌توانیم زندگی روزانه را برای سال‌ها متوقف کرده و مرزهایمان را تا پایان کرونا به طور کامل ببندیم.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»،‌ وی از تمامی شهروندان ترکیه‌ای خواست تا مجددا به تدابیر مبارزه با ویروس کرونا پایبند باشند.

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد که قانون منع آمد و شد در تمامی استان‌های ترکیه از روز شنبه و به مدت چهار روز در دوران عید فطر برقرار خواهد بود.

اردوغان افزود که سال تحصیلی جدید از سپتامبر آینده (شهریور ماه) آغاز خواهد شد و مساجد ترکیه نیز از ۲۹ می (۹ خرداد) بازگشایی می‌شود.

وی با اشاره به شرایط این کشور در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، گفت: «در مرحله جدید ترکیه بزرگ و قدرتمند خواهیم ساخت.»

اردوغان از تمامی شهروندان این کشور خواست تا قوانین فاصله اجتماعی و حفظ فاصله دو متری میان افراد را حفظ کنند.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ترکیه به بیش از ۱۵۰ هزار نفر رسیده و تلفات این ویروس در ترکیه نیز به بیش از ۴ هزار ۱۷۰ نفر رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست