عملیات پیش‌دستانه الحشد الشعبی برای جلوگیری از نفوذ داعش در غرب عراق

پنج‌شنبه 1 خرداد 1399
13:44
عملیات پیش‌دستانه الحشد الشعبی برای جلوگیری از نفوذ داعش در غرب عراق
نیروهای الحشد الشعبی به همراه ارتش عراق عملیاتی جدید در غرب شهر الرمادی آغاز کردند تا مانع از نفوذ عناصر داعش به این شهر شوند.

العالم _ عراق

نیروهای الحشد الشعبی (بسیج مردمی) به همراه ارتش عراق صبح امروز عملیاتی جدید را در صحرای «الانبار» واقع در غرب شهر الرمادی آغاز کردند.

پایگاه خبری الحشد گزارش داد که هدف از این عملیات تفتیش، جلوگیری از نفوذ عناصر تروریستی داعش به شهر الرمادی است.

یک گروه از هنگ ۱۴ الرمادی و نیروهای ارتش عراق این عملیات را در صحرای الانبار آغاز و کارخانه‌های موجود در این مناطق را تفتیش کردند.

در همین ارتباط، «علی حافظ» فرمانده لشکر ۲۷ الحشد الشعبی بعد از ظهر چهارشنبه (روز گذشته) از انجام چهار عملیات پیش‌دستانه در کمتر از یک ماه در استان الانبار خبر داد.

حافظ گفت که در جریان این عملیاتها، پنج نفر از عناصر داعش کشته شدند.

وی تأکید کرد که این عملیاتها با هدف بستن مسیر امدادرسانی به عناصر داعش در منطقه «جزیره» الانبار و منطقه «الکرمه» ادامه خواهد داشت.

این فرمانده عراقی با بیان اینکه در جریان عملیاتهای الحشد شمار زیادی از عناصر داعش بازداشت شدند، تأکید کرد، نیروهای الحشد با همین همت والا به مبارزه با تروریسم ادامه خواهند داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید