قانونگذار آمریکایی خشونت «شرم‌آور» پلیس علیه معترضان نژادپرستی محکوم کرد

چهارشنبه 7 خرداد 1399
20:58
قانونگذار آمریکایی خشونت «شرم‌آور» پلیس علیه معترضان نژادپرستی محکوم کرد
یک نماینده کنگره آمریکا توسل پلیس این کشور به خشونت برای مقابله با معترضان به قتل نژادپرستانه یک سیاه‌پوست را محکوم کرد.

العالم - آمریکا

«ایلهان عمر»، قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا امروز چهارشنبه استفاده پلیس این کشور از گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور علیه معترضان به قتل خشن یک مظنون سیاه‌پوست به دست پلیس را محکوم کرد.

ایلهان عمر در پیامی در توئیتر نوشت: «شلیک گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور به سمت معترضان غیرمسلح، در شرایطی که کودک داخل جمع حاضر است چیزی است که هرگز نباید آن را تحمل کرد.»

او در ادامه نوشت: «اتفاقی که امشب در شهرمان می‌افتد شرم‌آور است. لازم پلیس خویشتنداری به خرج دهد.»

تظاهرات گسترده‌ای که روز چهارشنبه در اعتراض به قتل یک فرد سیاه‌پوست توسط افسر شهر «مینیاپولیس» شکل گرفته‌ بود، به خشونت کشیده شد.

پس از آنکه هزاران فرد معترض در مقابل اداره پلیس مینیاپولیس تجمع کردند، مأموران با توسل به گاز اشک‌آور، گلوله پلاستیکی و نارنجک صوتی سعی کردند آن‌ها را متفرق کنند.

ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد که معترضان نیز متقابلا به خودروهای پلیس و ساختمان این اداره آسیب وارد کرده و تظاهرات رفته رفته به خشونت کشیده شد.

«جیکوب فری» شهردار مینیاپولیس گفته است چهار افسر دخیل در بازداشت خشونت‌آمیز شهروند سیاه‌پوست که به قتل وی منجر شد اخراج شده‌اند. این در حالی است که خانواده فرد قربانی محاکمه این مأموران با اتهام قتل را خواستار شده بودند.

این مرد سیاه پوست که حدود ۴۰ ساله داشت غروب دوشنبه به وقت آمریکا با رفتار خشن پلیس رو‌به‌رو شد که به دستان او دستبد زند و او را با صورت روی زمین خواباندند. پلیس مدعی شده که این فرد مظنون به جعل اسناد بوده است.

بنابر ادعای پلیس، این مرد که مشکلات پزشکی داشت بعد از انتقال به بیمارستان «هنپین کانتی» با خودروی امدادی جان خود را از دست داد. این در حالی است که در فیلمهای منتشر شده از سوی عابران در این صحنه که در شبکه های اجتماعی نیز انعکاس گسترده داشت این مرد سیاه پوست با فشار زانوی یک افسر پلیس مینیاپولیس مواجه شده و مرتب فریاد میزند، «نمیتوانم نفس بکشم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است