واکنش روسیه به تعرض ماموران امنیتی آمریکا به خبرنگار ریانووستی

يکشنبه 11 خرداد 1399
21:27
واکنش روسیه به تعرض ماموران امنیتی آمریکا به خبرنگار ریانووستی وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای برخورد خشونت‌آمیز ماموران پلیس آمریکا علیه خبرنگاران از جمله تعرض به خبرنگار ریانووستی که اعتراض‌ها به نژاد پرستی ونبود عدالت و صلح را درآمریکا پوشش می‌دهند، نگران کننده خواند.

العالم ـ اروپا

وزارت خارجه روسیه در بیانیه خود در واکنش به تعرض ماموران امنیتی آمریکا به خبرنگار خبرگزاری ریانووستی در شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا گفت: از افزایش موارد خشونت پلیس و دستگیری غیرموجه خبرنگاران در جریان پوشش خبری اعتراض‌ها پس از قتل جورج فلوید در آمریکا نگران هستیم.

در این بیانیه آمده است: استفاده ماموران امنیتی آمریکا از وسایل ویژه شامل گلوله‌های پلاستیکی و اسپری گاز اشک آور علیه خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های خبری را غیرقابل قبول می‌دانیم.

«ازجمله پاشیدن عمدی گاز فلفل توسط ماموران پلیس مینیاپولیس به صورت میخاییل تورگییف خبرنگار ریانووستی را به رغم شناسایی وی به عنوان خبرنگار نمونه‌ای از برخورد خشونت آمیز غیرموجه می‌خوانیم.»

وزارت خارجه روسیه در ادامه بیانیه خود تعرض ماموران امنیتی به خبرنگاران و نمایندگان رسانه های خبری را هنگام پوشش خبری اعتراض ها غیرقابل قبول خوانده و تعهدات بین المللی دولت آمریکا را برای تامین امنیت و شرایط برای فعالیت خبرنگاران و نیز آزادی بیان و دسترسی برابر به اطلاعات را متذکر شده است.

در پایان بیانیه وزارت خارجه روسیه از سازمان‌های بین‌المللی و دیده بان حقوق بشر خواسته شده واکنش مناسب به خودسری‌های ماموران امنیتی آمریکا داشته باشند.

به گزارش ایرنا، پنج روز پس از آغاز اعتراض‌ها به قتل جورج فلوید سیاه پوست به دست درک شووین پلیس سفید پوست شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا که پای خود را بیش از پنج دقیقه بروی گردن متهم گذاشت، دامنه تظاهرات به بسیاری از شهرهای آمریکای کشیده و برخی نقاط شاهد درگیری پلیس با معترضان و هرج و مرج تمام عیار است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید