موافقت با اولین سفیر سودان در قطر پس از برکناری 'عمر البشیر'

سه شنبه 13 خرداد 1399
14:00
موافقت با اولین سفیر سودان در قطر پس از برکناری 'عمر البشیر' دولت قطر با گزینه مورد نظر سودان به عنوان سفیر این کشور در دوحه موافقت کرد و وی اولین سفیر سودان در قطر پس از برکناری 'عمر البشیر' به شمار می‌رود.

العالم - آفریقا

وزارت خارجه سودان اعلام کرد، قطر با نامزدی «عبدالرحیم الصدیق» به عنوان «سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار» سودان در دوحه موافقت کرده است.

بر اساس گزارش «الخلیج آنلاین»، به این ترتیب الصدیق اولین سفیر از سودان در دوحه پس از برکناری «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان در آوریل گذشته (۲۰۱۹) است.

وزارت خارجه سودان در ژوئن گذشته (۲۰۱۹) از فراخوانی «فتح الرحمن علی المحمد» سفیر خود در دوحه برای مشورت خبر داده بود.

خانم «أسماء محمد عبدالله» وزیر خارجه سودان در آوریل گذشته اعلام کرده بود که ۹ کشور از جمله آمریکا، ترکیه و سوئیس با افراد نامزد شده به عنوان سفرای سودان موافقت کرده‌‌اند.

اواخر ماه می گذشته «محمد حمدان دقلو» (حمیدتی) نائب رئیس شورای حاکمیتی سودان گفته بود، برخی طرف‌ها دنبال فتنه‌انگیزی در روابط قطر و سودان هستند اما هیچ اختلافی میان خارطوم و دوحه وجود ندارد.

پس از برکناری عمر البشیر، «عبدالله حمدوک» به عنوان نخست‌وزیر این کشور کابینه جدید را تشکیل داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است