عقب‌نشینی امارات از مواضع یک‌ساله: از آتش‌بس فوری در لیبی حمایت می‌کنیم

شنبه 17 خرداد 1399
19:19
عقب‌نشینی امارات از مواضع یک‌ساله: از آتش‌بس فوری در لیبی حمایت می‌کنیم امارات عربی متحده بعد از شکست‌های اخیر نیروهای شرق لیبی در سیطره بر پایتخت این کشور، مدعی شد که از تلاش‌های مصر برای برقراری آتش‌بس فوری در لیبی حمایت و استقبال می‌کند.

العالم - لیبی

امارات عربی متحده از تلاش‌های مصر برای حصول توافق آتش‌بس در لیبی بین نیروهای شرق لیبی و نیروهای دولت وفاق ملی این کشور استقبال کرد.

خبرگزاری رسمی امارات (وام) به نقل از وزارت خارجه این کشور امروز شنبه گزارش داد که ابوظبی از «تلاش‌های خیرخواهانه» مصر برای تحقق آتش‌بس و بازگشت به مسیر سیاسی در لیبی حمایت و از قاهره بابت این گونه تلاش‌ها قدردانی می‌کند.

وزارت خارجه امارات در بیانیه امروز خود که بلافاصله بعد از دیدار امروز ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی با رئیس جمهور مصر و بیانیه این کشور درباره این دیدار صادر شده، از دولت وفاق ملی لیبی و ارتش تحت امر حفتر خواسته به ابتکار عمل مصر در دعوت به توفق فوری درگیری‌ها پاسخ دهند تا جلوی خونریزی‌ها گرفته شود و زمینه برای ایجاد دولت فراگیر مهیا شود.

این موضع حفتر و اعلام آن در مصر در حالی اتفاق می‌افتد که این ژنرال لیبیایی طی سه ماه گذشته با آغاز شیوع کرونا در لیبی از هرگونه پیشنهاد سازمان ملل و برخی کشورها مبنی بر توقف درگیری‌ها مخالفت کرد و حتی به عملیات خود در طول ماه رمضان ادامه داد. امارات در این مدت از اقدامات حفتر حمایت کرده و بر اهمیت سیطره بر شهر طرابلس تأکید داشته است.

به نظر می‌رسد شکست‌های اخیر شبه نظامیان تحت امر ژنرال خلیفه حفتر که مورد حمایت سیاسی و تسلیحاتی امارات، مصر و عربستان سعودی بوده، هم حفتر و هم حامیان عرب او را متقاعد به پذیرش آتش بس حتی به صورت صوری کرده است.

پیشتر منابع عربی در خلیج فارس فاش کرده بودند که حامیان اماراتی، سعودی و مصری از عملکرد و نتایج عملیات نظامی حفتر برای سرنگونی دولت وفاق ملی ناخرسند هستند و حتی محمد بن زاید، حاکم ابوظبی به اطرافیان خود دستور داده، به هرگونه درخواست پناهندگی سیاسی حفتر و خانواده او جواب «نه» بگویند.

ارتش تحت امر حفتر طی چهار روز گذشته، فرودگاه بین‌المللی طرابلس، شهرهای «ترهونه» و «بنی ولید» و «الاصابعه» را در حومه پایتخت لیبی از دست داده و مجبور شده در برابر پیشروی نیروهای دولت وفاق ملی، دست به عقب‌نشینی بزند. عملیات علیه ارتش حفتر به منظور بازپسگیری سرت هم آعاز شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان + فیلم


شهرک نبی شیث: دژ استوار مقاومت وسندی بر شکست رژیم صهیونیستی +فیلم


مقابله پدافند هوایی کویت با اهداف موشکی و پهپادی


کشته شدن نظامی زن صهیونیست در حمله پهپادی حزب ‌الله


حمله به یک خودرو در جنوب لبنان و شهادت چهار عضو یک خانواده


پژواک پسر ایران، ماکان نصیری در ایروان پیچید + فیلم


بازگشت گزارشگر سازمان ملل در فلسطین به فهرست تحریم‌های آمریکا