برادر «جورج فلوید» مقابل کنگره شهادت می‌دهد

يکشنبه 18 خرداد 1399
20:24
برادر «جورج فلوید» مقابل کنگره شهادت می‌دهد
کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا از برادر شهروند سیاه‌پوست آمریکایی که قتلش به دست پلیس، اعتراضات سراسری را در این کشور به همراه داشته، خواست مقابل کنگره درباره مسئولیت پلیس شهادت دهد.

العالم - آمریکا

یک منبع مطلع به شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» گفت «فیلونیس فلوید» برادر «جورج فلوید» که در خشونت نژادپرستانه افسر پلیس سفیدپوست شهر مینیاپولیس آمریکا کشته شد، قرار است روز چهارشنبه در جلسه استماع کمیته قضایی مجلس در مقابل کنگره آمریکا شهادت دهد.

این منبع گفت هنوز مطمئن نیست که فلوید قرار است شخصاً در کنگره برای شهادت حضور یابد یا به صورت مجازی در این جلسه شرکت کند. به گفته وی، کمیته قضایی مجلس آمریکا از وی برای صحبت در این جلسه با موضوع «روش‌های پلیسی و مسئولیت‌های اجرای قانون»، دعوت کرده است.

سی‌ان‌ان برای دریافت جزئیات بیشتر با این کمیته تماس گرفته است. اولین بار شبکه ای‌بی‌سی نیوز از شهادت فلوید در جلسه روز چهارشنبه خبر داد.

فلوید هفته گذشته گفت که با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «جو بایدن»، رقیب دموکرات وی در انتخابات آتی، صحبت کرده است. او گفت مکالمه‌اش با ترامپ کوتاه بود، در حالی که بایدن دائماً صحبت می‌کرد.

برادر جورج فلوید گفت: «او (ترامپ) حتی فرصت حرف زدن به من نداد. خیلی سخت بود. می‌خواستم با او صحبت کنم اما او مدام تلاش می‌کرد که مرا از سر خود وا کند، انگار مثل این بود که می‌خواست به من بگوید "نمی‌خواهم حرفی که تو می‌خواهی بزنی را گوش کنم"».

وی افزود: «من فقط به او گفتم که خواهان اجرای عدالت (درباره قتل برادرم) هستم و گفتم که باورم نمی‌شود که در روز روشن آنها (ماموران پلیس) بدون محاکمه و مراعات روند قضایی فردی را اعدام کنند».

دوازده روز پیش فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد یک افسر سفیدپوست زانویش را روی گردن یک مرد سیاه‌پوست گذاشته است. این حادثه به مرگ وی منجر شد.

شهرهای مختلف آمریکا در روزهای گذشته، پس از انتشار این فیلم به صحنه اعتراض یکپارچه علیه نژادپرستی و خشونت پلیس تبدیل شده است. رفته‌رفته این اعتراضات در کشورهای مختلف جهان نیز برگزار شده و همچنان ادامه دارد.

فلرس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


قائم‌پناه: دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به صورت کامل و تدریجی آزاد می‌شود


تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره