هیأت سازمان ملل:

جنگ کنونی در لیبی هیچ برنده واقعی ندارد

دوشنبه 19 خرداد 1399
07:45
جنگ کنونی در لیبی هیچ برنده واقعی ندارد هیأت سازمان ملل در لیبی اعلام کرد که جنگ جاری در این کشور هیچ برنده واقعی ندارد.

العالم - لیبی

به گزارش اسپوتنیک، هیأت سازمان ملل در لیبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که جنگ داخلی در این کشور هیچ برنده ای ندارد.

در ادامه این بیانیه آمده است: رنج هایی که طی یک سال و نیم گذشته بر لیبی تحمیل شد نشان داد که جنگ در این کشور یک جنگ شکست خورده به شمار می رود و هیچ برنده واقعی ندارد بلکه همگان در این کشور متحمل ضرر و زیان شده اند.

در این بیانیه نوشته شده است: هم چنان راهکار سیاسی برای حل بحران لیبی وجود دارد و هیأت سازمان ملل آمادگی کامل برای حرکت در مسیر سیاسی با حضور تمام مردم این کشور دارد.

در این بیانیه آمده است: درخواست های اخیر رهبران لیبی برای از سر گیری مذاکرات با هدف پایان دادن به درگیری ها و اختلافات امیدوار کننده بوده و این مسأله راه را برای دستیابی به راهکار سیاسی باز می کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: برای از سر گیری مذاکرات باید سلاح ها کنار گذاشته شده و به قطعنامه شورای امنیت مبنی بر منع ارسال سلاح به لیبی احترام گذاشته شود.

لازم به ذکر است که درگیری های نظامی در لیبی میان ارتش ملی و دولت وفاق ملی هم چنان ادامه دارد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت