درگیری معترضان و نیروهای امنیتی در جنوب تونس + فیلم

دوشنبه 2 تير 1399
17:24
درگیری بین نیروهای امنیتی و معترضان در ایالت «تطاوین» واقع در جنوب تونس امروز بار دیگر ازسر گرفته شد.

العالم - تونس

معترضان تونسی در ایالت تطاوین واقع در جنوب این کشور امروز دوشنبه بار دیگر در اعتراض علیه سیاست‌های دولت در به حاشیه راندن ساکنان این منطقه و بی‌توجهی به آن‌ها، به خیابان‌ها آمدند.

نیروهای امنیتی تونس نیز برای متفرق کردن معترضان به استفاده از گاز اشک‌آور روی آوردند.

روز یکشنبه(دیروز) نیز درگیری بین معترضان و نیروهای امنیتی در این منطقه به وقوع پیوست.

معترضان خواهان پایبندی دولت به توافق صورت گرفته در سال ۲۰۱۷ در خصوص استخدام تعدادی از افراد بیکار این منطقه در شرکت‌های نفتی منطقه الکامور وابسته به ایالت مذکور هستند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، «عادل الورغی» والی این منطقه روز یکشنبه(دیروز) گفت که این اعتراضات پس از آن آغاز شد که یکی از فعالان در اعتراضات بازداشت شد.

او افزود که از بیش از یک ماه قبل تمامی راه‌ها مسدود شده و چادرهای اعتراضات در وسط خیابان‌ها برپا شده است و این بر خلاف قانون است.

وزارت کشور تونس نیز روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عده‌ای سعی داشتند با استفاده از کوکتل مولوتف مقرهای امنیتی را هدف قرار دهند و نیروهای امنیتی نیز مجبور به اتخاذ تدابیر لازم برای حمایت از این مقرها شدند.

در این بیانیه همچنین به بازداشت ۱۰ نفر در ارتباط با این اعتراضات اشاره شده است.

شب گذشته همچنین تعقیب و گریز معترضان توسط نیروهای پلیس ادامه داشت و وزارت دفاع تونس نیز یگان‌های نظامی را برای حمایت از نهادهای دولتی، در خیابان‌های شهر مستقر کرد.

از سوی دیگر دفتر نمایندگی اتحادیه مشاغل تونس در تطاوین در بیانیه‌ای خواستار اعتصاب عمومی به نشانه مخالفت با استفاده از خشونت علیه معترضان شد.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد


انزوای بین‌المللی عرصه را بر اسرائیل تنگ‌تر می‌کند و فشار بر نتانیاهو را شدت می‌بخشد! +فیلم


جنگ‌افروزی نتانیاهو در غزه برای پیروزی در نبرد انتخاباتی پیش‌رو! + فیلم


۳۲ هزار و یک دروغ ترامپ که افکار عمومی جهان اهمیتی برای آنها قائل نیست


ایران: هر کشوری که امکانات و پایگاه‌های خود را در اختیار متجاوزان قرار دهد، تاوان آن را خواهد پرداخت + ویدئو