پیشروی انصارالله به سمت یک موضع استراتژیک در غرب «مأرب»

سه شنبه 3 تير 1399
11:12
پیشروی انصارالله به سمت یک موضع استراتژیک در غرب «مأرب»
یک منبع نظامی یمنی خبر داد که انصارالله در یک حمله موشکی-توپخانه‌ای علیه نیروهای دولت مستعفی یمن در غرب «مأرب»، پیشروی بسیار خوبی داشته و یک فرمانده بلند‌پایه دولت مستعفی را از پای درآورده است.

العالم _ یمن

یک منبع امنیتی یمنی، امروز (سه‌شنبه)، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «اسپوتنیک» از پیشروی نیروهای انصارالله در منطقه استراتژیک «الکساره» در جبهه صراوح خبر داد.

به گزارش این منبع امنیتی، به دنبال حمله موشکی-توپخانه‌ای انصارالله، سرتیپ ستاد «ناجی بن علی حنشل» رئیس عملیات منطقه نظامی «۳» نیروهای دولت مستعفی به همراه سه تن از همراهانش از پای در آمده‌‌اند و همچنین هفت تن دیگر مجروح شده‌اند.

به گفته منبع یادشده، با سیطره انصارالله بر منطقه استراتژیک شمال «جبل هیلان» (کوه هیلان) مشرف بر شهر مأرب که تنها چند کیلومتر از جاده «مأرب به صنعاء» فاصله دارد، نیروهای انصارالله موفق شدند راه‌ ارسال تدارکات نیروهای دولت مستعفی از شهر مأرب به مناطق «الجدعان»، «مجزر» و «انحاء» در «نهم» (شرق صنعاء) را قطع کنند.

در همین ارتباط، پیشتر، شبکه الجزیره گزارش داده بود که نیروهای انصارالله موفق شدند کنترل یک منطقه را در استان البیضا (جنوب شرق صنعاء) در اختیار بگیرند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است