دهها کشته و میلیاردها یوان خسارت توفان شدید در چین

شنبه 7 تير 1399
21:30
دهها کشته و میلیاردها یوان خسارت توفان شدید در چین
مقامات چین از کشته شدن ۳۹ تن در کنار میلیاردها یوان خسارت به مناطق مسکونی و کشاورزی جنوب این کشور بر اثر توفان و بارش های شدید و سیل آسا خبر دادند.

العالم - آسیا

به گزارش تلویزیون مرکزی چین، سیل ویرانگر در ۲۶ استان که بیشتر آنها در جنوب چین واقع شده اند باعث تخریب بیش از پنج هزار و ۲۰۰ خانه و آسیب دیدن بیش از ۱۳۸ هزار خانه دیگر شده است.

گزارش ها حاکی است این سیل بر روی ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن از ساکنان استان های جنوبی تاثیر گذاشته است افزون بر ۴۹۵ هزار تن خانه های خود را رها کرده و در مناطق دیگر اسکان داده شده اند.

کانون اصلی این توفان شهرستان «میان نینگ» واقع در استان سیچوان در جنوب غرب چین است به دلیل شدن بارش ها که از جمعه شب آغاز شده است وضعیت اضطراری در این شهرستان به سطح دو ارتقا یافته است.

مقامات شهرستان اعلام کردند که تلاش های برای نجات مفقود شدگان در جریان است گزارش ها حاکی است بارش باران در چند روز اخیر در «ابا تبت» و بخش خودگردان «چیانگ» استان سیچوان هم باعث رانش زمین و ایجاد خسارت به منازل و مناطق مسکونی و کشاورزی شده است.

در شهر لیپو واقع در استان گوانشی نیز سیل ویرانگر باعث تخریب ساختمان ها، پل ها و جاده ها شده است.

تخمین زده می شود این سیل بیش از ۲۴ میلیارد یوان (۳.۴ میلیارد دلار آمریکا) ضرر مستقیم اقتصادی بر جای گذاشته است و حدود ۸۶۱ هزار هکتار از اراضی زراعی نیز آسیب دیده است.

ایرنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیدار و گفت وگوی نخست وزیر لبنان و سفیر آمریکا درباره تحولات منطقه


عراقچی: قمار نتانیاهو 100 میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشته است


اژه‌ای: دیپلماسی در امتداد میدان است/ از جنگ نمی‌هراسیم


حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی


بقائی: حمله نظامی آمریکا علیه ایران اقدام تجاوزکارانه بود


ناو هواپیما بر آمریکا از رده عملیاتی خارج شد


احضار سفیر اتحادیه اروپا به وزارت خارجه آذربایجان؛ قطع روابط با اتحادیه


وزارت ارتباطات: با متخلفان طرح اینترنت پرو برخورد می شود


هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است