ادعای سعودی‌ها درباره سه قایق ایرانی

يکشنبه 8 تير 1399
00:41
ادعای سعودی‌ها درباره سه قایق ایرانی گشت مرزی عربستان سعودی مدعی شد که روز پنجشنبه سه قایق ایرانی وارد آب‌های منطقه‌ای این کشور شده و آنها را مجبور به بازگشت کرده است.

العالم - عربستان

گشت مرزی سعودی‌ها در ادامه ادعای خود گفت که این قایق‌ها را پس از ورود دنبال کرده کرده و به آنها هشدار توقف داده اما این قایق‌ها توجه نکرده‌اند.

گشت مرزی سعودی‌ها اضافه کرد که به سوی قایق‌های ایرانی تیر اخطار شلیک کرده و آنها را مجبور به بازگشت کرده است.

گشت مرزی عربستان سعودی در ادامه ادعاهای خود افزود که هرگز اجازه تجاوز به آب‌های اقلیمی این کشور را نمی‌دهد.

پیشتر «سردار ولی الله رضایی نژاد» فرمانده دریابانی استان بوشهر خبر داده بود که بر اساس اطلاعات اولیه یک قایق صیادی مربوط به بندر رستمی تنگستان مرز آبی از ایران و عربستان را عبور کرده و این مسئله منجر به تیراندازی گارد ساحلی عربستان شده بود.

سعودی‌ها در سال‌های اخیر بخش زیادی از انرژی خود را به طرح ادعاهای ضدایرانی اختصاص داده‌اند که عموما فاقد هرگونه سند و مدرک بوده و بر سیاست تبلیغاتی رژیم محمد بن‌سلمان مبتنی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم