وزیر کشور تونس مأمور تشکیل کابینه شد

يکشنبه 5 مرداد 1399
01:37
وزیر کشور تونس مأمور تشکیل کابینه شد
هشام مشیشی وزیر کشور تونس، با حکم رئیس‌جمهور این کشور، مأمور تشکیل کابینه و جانشین نخست‌وزیر مستعفی تونس شد.

العالم - تونس

بعد از استعفای «الیاس الفخفاخ» از نخست‌وزیری تونس، بامداد یکشنبه «هشام مشیشی» وزیر کشور تونس جانشین وی شد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، «قیس سعید» رئیس‌جمهور تونس در حکمی، مشیشی را مأمور تشکیل کابینه کرد.

بر این اساس، مشیشی اکنون ۱ ماه زمان دارد تا کابینه‌ای را تشکیل دهد که از پارلمان تونس رأی اعتماد بگیرد و در غیر این‌صورت قیس سعید با منحل کردن پارلمان، انتخابات زودهنگام برگزار می‌کند.

در تاریخ بیست‌وپنجم تیر ماه بود که الفخفاخ برای آنچه که «اجتناب از وقوع کشمکش میان نهادهای (حکومتی) تونس» اعلام شد، استعفای خود را تقدیم سعید کرد.

پیش از آن، شماری از فراکسیون‌های پارلمانی تونس یادداشت سلب رای اعتماد از الفخفاخ را به دفتر پارلمان داده بودند که به امضای ۱۰۵ عضو پارلمان از فراکسیون‌های جنبش النهضه، قلب تونس و ائتلاف الکرامه رسیده بود.

الیاس الفخفاخ در اول آبان گذشته مامور تشکیل کابینه شد آن هم پس از اینکه الحبیب الجملی، نامزد جنبش النهضه در ماموریت تشکیل کابینه ناکام مانده بود.

انتخابات پارلمانی تونس در چهاردهم ۱۴مهرماه ۹۸ برگزار شد و در آن جنبش اسلام‌گرای النهضه با تصاحب ۵۲ کرسی و حزب قلب تونس به ریاست «نبیل القروی» با ۳۸ کرسی بیش‌ترین آرا را به دست آوردند.

0% ...

آخرین اخبار

لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید