طرح عربستان و امارات برای فراری دادن تروریست‌ها از زندان «الحوت» عراق

شنبه 11 مرداد 1399
14:07
طرح عربستان و امارات برای فراری دادن تروریست‌ها از زندان «الحوت» عراق
یک نماینده پارلمان عراق از طرح عربستان و امارات برای متشنج کردن اوضاع استان «ذی قار» با هدف فراری دادن تروریست‌ها از زندان «الحوت» خبر داد.

العالم _ عربستان سعودی

«عبدالأمیر تعیبان» نماینده پارلمان عراق از استان ذی‌قار از طرح سعودی-اماراتی برای نابودی این استان از طریق تظاهرات‌های کنونی خبر داد.

تعیبان در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» گفت که دولت عراق مبالغ هنگفتی را برای تروریست‌هایی که در زندان الحوت قرار دارند، صرف می‌کند.

وی همچنین به طرح سعودی-اماراتی برای نابودی استان ذی قار از طریق تظاهرات کنونی اشاره کرد و از وجود طرحی برای ایجاد هرج و مرج در این استان با هدف فراری دادن تروریست‌ها از زندان الحوت خبر داد.

این نماینده پارلمان عراق افزود که این کشور با مشکلات زیادی در بخش‌های بهداشتی، اقتصادی و امنیتی و غیره مواجه است.

استان ذی قار اخیرا شاهد تظاهرات‌هایی در اعتراض به عملکرد قائم مقام دادگستری این استان بود. همچنین کارمندان اداره برق این استان نیز با برگزاری تظاهراتی نسبت به تعویق پرداخت حقوق ماهیانه خود اعتراض کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو


قالیباف: همکاری برای قوی‌شدن بدون دخالت خارجی نقش مؤثری در حل بحران‌های منطقه‌ای دارد


تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم


وزیر امور خارجه: رهبران صلح‌طلب مسلمان، شانه‌به‌شانه هم ایستاده‌اند تا زمینه‌ساز صلح باشند


تاکید ایران و آفریقای جنوبی بر حرکت هماهنگ در مسیر چندجانبه‌گرایی


عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران