هلال احمر عراق: 10 عراقی در انفجار بیروت زخمی شدند

چهارشنبه 15 مرداد 1399
11:54
هلال احمر عراق: 10 عراقی در انفجار بیروت زخمی شدند جمعیت هلال احمر عراق اعلام کرد که در جریان انفجار عصر دیروز در بیروت، 10 شهروند عراقی نیز زخمی شدند.

العالم- عراق

جمعیت هلال احمر عراق، امروز (چهارشنبه - ۸ آگوست) اعلام کرد که طی انفجار روز گذشته در بندری در بیروت، ۱۰ شهروند عراقی نیز زخمی شدند.

در بیانیه این جمعیت که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «السومریه» منتشر شد، ضمن اعلام یک شماره تلفن برای اتباع عراقی در لبنان برای درخواست کمک‌های پزشکی، آمده است: دفتر هلال احمر در بیروت، تاکنون زخمی شدن ۱۰ شهروند عراقی را ثبت کرده است و حال اغلب آنها خوب است.

در این بیانیه آمده است که به دلیل شمار زیاد زخمی‌ها در بیروت، جمعیت هلال احمر عراق، مرکز پزشکی «الاخاء» را در ضاحیه بیروت برای درمان و رسیدگی وضعیت سلامت اتباع عراقی اختصاص داده است.

در انفجار مهیب عصر روز سه‌شنبه در بیروت تا کنون مرگ بیش از یکصد نفر تایید شده و بیش از ۴۰۰۰ نفر نیز مجروح شده اند.

انفجار بندر بیروت ناشی از منفجر شدن همزمان مقایر زیادی از مواد آتش‌زا بوده و به گفته شاهدان عینی، ابتداء انفجار کوچک و سپس انفجار شدید رخ داده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که شدت انفجار در بندر بیروت به‌قدری مهیب بوده است که ساکنان جزیره قبرس آن را شنیده‌اند.

دیده‌بان زمین لرزه اردن اعلام کرد که نیروی انفجار بیروت معادل نیروی زلزله‌ای با قدرت 4.5 ریشتر بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود