لیندسی گراهام: ایران و چین، ترامپ را دوست ندارند

شنبه 18 مرداد 1399
03:27
لیندسی گراهام: ایران و چین، ترامپ را دوست ندارند یک سناتور جمهوری خواه آمریکا با تاکید بر اینکه ایرانی‌ها و چینی‌ها دونالد ترامپ را دوست ندارند، گفت که پکن و طهران به دنبال اخلال در روند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ هستند.

العالم-آمریکا

«لیندسی گراهام» سناتور جمهوری خواه آمریکا دو کشور ایران و چین را به دخالت در روند انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده متهم کرد.

وی گفت که ایرانی‌ها و چینی‌ها از ترامپ تنفر دارند، لذا سعی دارند در روند انتخابات ریاست جمهور آمریکا اخلال ایجاد کنند.

همزمان، دستگاه اطلاعاتی آمریکا در بیانیه‌ای چین، روسیه و ایران را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر متهم کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ارزیابی ما این است که چین ترامپ را فردی غیرقابل پیش‌بینی میداند و به همین دلیل ترجیح می‌دهد او در انتخابات پیروز نشود».

دستگاه اطلاعاتی آمریکا اضافه کرد: ایران به دنبال تضعیف نهادهای دموکراتیک آمریکا و دونالد ترامپ است.

دستگاه مزبور درباره تلاش ادعایی روسیه برای دخالت در انتخابات آمریکا گفته که روسیه سعی در ضربه زدن به جو بایدن رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات دارد، لذا «اطلاعاتی گمراه کننده» درباره او منتشر میکند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اعلام توقف عملیات نیروهای مسلح از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا


اصرار اروپا بر مواضع نسنجیده؛ فرماندهی هرمزگان نیروی دریایی سپاه تحریم شد


انهدام ۴ هسته تروریستی در جنوب شرق کشور؛ ۱۹ نفر دستگیر و ۵ نفر به هلاک رسیدند


سرپرست وزارت دفاع: پشتیبانی از نیروهای مسلح با قدرت ادامه دارد


در صورت تداوم تجاوز و شرارت با شدت بیشتری با آنها برخورد می‌شود


انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد