هلاکت سرکرده های القاعده و داعش در عملیات موفق نیروهای یمنی علیه تروریست ها

پنج‌شنبه 23 مرداد 1399
10:19
هلاکت سرکرده های القاعده و داعش در عملیات موفق نیروهای یمنی علیه تروریست ها نیروهای یمنی، عملیات نظامی گسترده ای را علیه مواضع و تشکیلات القاعده در مناطق قیفه و یکلا در استان البیضاء اجرا کردند.

العالم - یمن

یک منبع میدانی به شبکه العالم گفت: نیروهای یمنی موفق به آزادسازی مناطق گسترده شدند و مواضع و تشکیلات ترویستی القاعده و گروه داعش را تحت کنترل خود درآوردند.

منبع یاد شده افزود: ده ها تن از عناصر القاعده و داعش از جمله برخی سرکرده های خارجی این گروه ها در عملیات یاد شده به هلاکت رسیدند و یا زخمی شدند.

منبع یاد شده همچنین گفت که جنگنده های ائتلاف متجاوز سعودی، از عناصر القاعده و داعش حمایت کردند اما در جلوگیری از پیشروی ارتش و کمیته های مردمی ناموفق بودند.

این منبع همچنین از فرار ده ها تن از عناصر مسلح وابسته به القاعده و داعش به مناطق تحت سلطه مزدوران متجاوز در مأرب در پی از دست دادن مواضع شان خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


مقتدایی: گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند